Genel

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Filminin İsmi Ne Nerede Yayınlanacak?

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Filminin İsmi Ne Nerede Yayınlanacak? Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un beraber rol alacağı yeni film hakkında merak edilenleri sizler için derledik. 12 senelik aranın arından Netflix’te yayınlanacak olan film için bir araya gelen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminin setinden görüntü geldi. Peki filmin ismi nedir? Başarılı oyuncu Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ filmi ne zaman vizyona girecek merak ediliyor. İşte detaylar…

Kanal D ekranlarında bir zamanlar yayınlanan efsane dizi Aşk-ı Memnu dizisinin başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, OGM Pictures imzasıyla Netflix için çekilecek bir aşk filminde beraber rol alacaklar. Başarılı oyuncu Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ filminin ismi ne belli oldu mu? Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ filmi ne zaman vizyona girecek? Hatırla Sevgili, Avrupa Yakası, Fatmagül’ün Suçu Ne, İntikam, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi birçok dizide yer alan Beren Saat yeni projesi için kolları sıvadı.

Uzun yıllar sonra bir araya gelen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ filminden bir set görüntüsü geldi. Görüntüde Kıvanç Tatlıtuğ’un spor tarzı giyindiği görülürken Beren Saat ise dekolteli beyaz saten şık bir elbise giymiş. Filmin adı henüz belli olmasa bile Netflix ekranlarında yayınlanacak bir aşk filmi olacağı söyleniyor.

Ayrıca Gönenç Uyanık’ın yöneteceği filmin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme aldı. Filmde New York sahnelerinin de olacağı söyleniyor.

BEREN SAAT AŞKI MEMNU FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Aşkı Memnu filmi çekim aşamasındadır. Filmin ne zaman yayınlanacağı ise fazlasıyla merak ediliyor. Fil  Netflix platformunda yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu