Genel

Murat Boz Tuba Büyüküstün Aşk Mı Yaşıyor?

Murat Boz'dan aşk açıklaması

Murat Boz Tuba Büyüküstün Aşk Mı Yaşıyor? İkili arasında aşk dedikoduları uzun zamandır dolaşıyordu. Murat Boz ve Tuba Büyüküstün aşk mı yaşıyor? Bomba iddia hakkında ilk açıklama geldi. Dijital platformda yayınlanacak olan Another Self isimli dizide rol alacak olan ikili arasında aşk dedikoduları dikkat çekmişti. Hatta iddiaya göre Tuba Büyüküstün, Murat Boz için yaşadığı yeri değiştirmişti.

Magazin muhabirlerinin sorularına cevap veren Murat Boz iddialar hakkında ilk kez konuştu. “Öyle bir durum söz konusu değil. Bir diziyle beraber çalıştık. Arkadaş olduk, tıpkı ekipteki diğer oyuncu arkadaşlarımız gibi. Biz gerçekten oldukça iyi bir ekibiz. Hala bir vesile ile buluşuyoruz, iletişimimizi kesmiyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

40 yaşındaki ünlü oyuncu ilk kez Sultan Makamı isimli dizi ile karşımıza çıkmıştı. Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında, Asi, Gönülçelen, 20 Dakika, Kara Para Aşk, Cesur ve Güzel gibi dizilerde oynamıştı. Birçok reklam filminde yer alan ünlü oyuncu şu an Another Self isimli çekimleri bitirdi. Dizide Seda Bakan ve Murat Boz gibi isimlerle beraber yer alacak. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu 2011 senesinde Onur Saylak’la Fransa’da evlenmişti. 2012’de ise ikiz kızlarını dünyaya getirdi. Kızlarına Toprak ve Maya isimlerini verdi. Ünlü çift 2017 yılında yollarını ayırdı. Murat Boz ile beraber rol aldıkları Another Self isimli dizinin çekimlerinde ikili arasında aşk dedikoduları çıktı. Murat Boz iddiaları ilk kez yalanladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu