Genel

Aleyna Tilki’den Şaşırtan İtiraflar: Toplumsan Bir Deney Yaptım

Aleyna Tilki'nin açıklamaları şaşırttı

Aleyna Tilki’den Şaşırtan İtiraflar: Toplumsan Bir Deney Yaptım. Ünlü popçu Aleyna Tilki Amerikan müzik dergisi Billboard’a röportaj verdi. Tepkilerin odağına alınan Aleyna Tilki önceki gün Levent’de objektiflere yansıdı. Aleyna Tilki açıklamaları ile yine gündem oldu.

Başarılı şarkıcı Aleyna Tilki paylaştığı fotoğraflarla gündem olmuştu. Gelen tepkilere “Son paylaştığım fotoğrafımı muhafazakarlık adı altında eleşştiren kişilerin hiçbiri muhafazakar değildir. Eğer algınız bir önceki gün Türk kadını olarak Billboard’a verdiğim röportajı değil de son paylaştığım fotoğrafıma reaksiyon veriyorsanız sizin ilgi alanınız başarı değildir iç çamaşırımdır.” ifadelerine yer verdi. Sahte muhafazakarlarla beraber iç çamaşırı partisi yapmak istediğini belirtti.

Sosyal medyada yazdıkları sorulduğunda ünlü şarkıcı “Sosyal deneyler yapmayı seviyorum. İki gün önce Billboard’a röportaj veren ilk Türk kadını oldum. Hayallerimin peşinden gidiyorum ve böyle kadınlarla röportaj yapmayı seçiyorlar. Bu benim için onurlu bir şeydi. Ertesi gün de bir foto paylaştım. Ama kimse Billboard’a verdiğim röportaj konuşulmadı. Öyle olunca bende gerçekleri belirttim.” ifadelerine yer verdi.

Aleyna Tilki varlığının toplumsal bir deney olduğunu söyledi. “Toplum benimle alakalı olduğu müddetçe bende toplumla alakalı olacağım. İnsanların çocuk yanları ile kontak kurmayı seviyorum. Psikolog gibiyim.” ifadelerine yer verdi.

Kıbrıs’ta kumar oynadığını belirten şarkıcı muhabirlerin yaşı tutmadığı için suç işlemiş olabileceğini belirtmesi üzerine “Ben makara yaptım çok abartıldı.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu