Genel

Yıldız Tilbe’den Zara Reklamına Şok Sözler: Çarpılın

Yıldız Tilbe’den Zara Reklamına Şok Sözler: Çarpılın. İspanya merkezli kurulan giyim markası olan Zara’nın reklam filmi tepki görmeye devam ediyor. Başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe’den konu hakkında tepkili bir açıklama geldi. Dünyanın popüler giyim mağaza zinciri olan Zara’nın yeni reklamı tepki gördü. İnternet sitesinden satışa sunulan deri sandaleti ekmeğin üzerine koyan Zara sosyal medyada büyük tepki gördü.

Sandaletlerle ekmeğin üzerine basılan görsel fazlasıyla tepki çekti. 50 euro’ya satılan sandaletin görselde sunum şekli görenleri deliye çevirdi. Sosyal medyada duruma tepki gösterilirken bir tepki de Yıldız Tilbe’den geldi. Kullanıcılar görseli büyük bir rezalet olarak eleştirdi ve en sert tepkilerden biri de şarkıcı Yıldız Tilbe’den geldi. Ünlü şarkıcı Twitter hesabından konu hakkında açıklamada bulunarak şu sözlere yer verdi. “Dünyada ve ülkemizde o ekmeğe muhtaç bu kadar insan varken ekmeğe, nimete bu hakaret nasıl yapılır şaşırıyorum doğrusu. Allah sorsun size alçaklar, o nimet sizi çarpsın, ekmeğin yerine ayaklar altında siz kalın inşallah alçaklar.” diyerek markanın reklamına büyük bir tepki gösterdi.

ZARA’NIN SANDALET REKLAMINA BÜYÜK TEPKİ

İspanya’nın merkezinde açılan Zara giyim markasının ürün tanıtımında ekmeğin üzerine konuşan sandalet tepki çekti. Kon ile ilgili Twitter’da hastag açıldı. “#zarahaddinibil” hastagı binlerce tweet aldı. Birçok kullanıcı bu reklamı görüp duruma tepki gösterdi. Etiket Türkiye gündeminde yer aldı.

Konu hakkında bazı Twitter kullanıcıların yorumları şu şekilde;

“Nimetin ikram değil imtihan olduğunu bilmeyen Zara’rdadır.”

“Ekmeği ayaklar altına alan o ekmeğe gün gelir muhtaç olur”

“Bu zengin markası, pahalı marka reklamında ekmeğin üzerine çıkıyor hiçbir şey demiyorum.”

“Allah size o ekmeğin kırıntısını nasip etmesin, üzerine çıktığınız ekmeğe muhtaç kalın.”

“Yerde ekmek parçası görünce öpüp yüksek bir yere koyan bir kültürüz biz, alışveriş yaptığımız mağazanın reklamına bakın, yazık gerçekten.”

“Çocukken yolda ekmek görünce insanlar üzerine basılmasın diye alıp yukarı koyardı, bu reklam kabul edilemez, sindirilemez.”

“Bu reklam açlıktan ölen o insanlara saygısızlık değil de nedir? Allaj bir kırıntısına muhtaç hale getirirse mi aklınız başınıza gelecek?”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu