Genel

Survivor’a Veda Eden Hikmet’ten İlk Açıklama

Survivor'da veda eden isim Hikmet oldu sözleri ile herkesi şaşırttı

Survivor’a Veda Eden Hikmet’ten İlk Açıklama. Survivor All Star Perşembe akşamı final bölümü ile ekranlara veda edecek. Sezonun şampiyon olacak ismi merakla beklenirken yarışmaya son veda eden isim Hikmet Tuğsuz oldu. TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor’da İstanbul’da yapılacak olan büyük final merakla bekleniyor. Dominik’de yapılan son oylamada adaya veda eden isi Hikmet oldu.

Nisa ve Hikmet arasında gerçekleşen oylamada adaya veda eden isim Hikmet Tuğsuz olmuştu. Hikmet vedasının ardından ilk açıklamayı yaptı. “2019’da yarım kalan hikayem için gelmiştim. Sakatlanarak ayrılmıştım. 3 senelik tedavi sürecimde hep yanımda olmuştunuz. Burada veya Türkiye’de elenmemin ve şampiyon olamadıktan sonra hiçbir anlamı yoktu. Yapacak bir şey yok maalesef, bu hikaye de buraya kadarmış.” ifadelerine yer verdi.

Bu sene ünlüler kadrosunda Adem, Batuhan, Naihan, Sema, Atakan, Parviz, Merve, Elif, Barış Murat, Gizem, Bora, Mert, Sercan, Birsen, Aycan, Aşkım, Furkan, Ayşıl vardı. Gönüllüler takımında ise Ogeday, Hikmet, Nisa, Berkan, Ayşe, Seda, Gökhan, Evrim, Anıl, Yasin, Yağmur, Berna, Gizem, Ezgi, Atakan Işıktutan, Sude, Yunus Emre vardı.

 SURVİVOR NE ZAMAN BİTİYOR?

Survivor All Star Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında ve sunuculuğunda TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. 2022 Survivor All Star final tarihi Acun Ilıcalı tarafından 30 Haziran olarak açıklandı. 29 Haziran Çarşamba günü yarı final olacak. 30 Haziran’da ise Survivor 2022 All Star şampiyonu belli olacak.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu ise Murat Ceylan ile beraber yaptığı Survivor 2022 sezonun başından beri büyük bir ilgiyle takip ediliyordu. Eski ve güçlü yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği Survivor fiziksel ve mental olarak mücadelelerin yaşandığı bir yarışma. Her sene olduğu gibi bu senede Survivor’da büyük ödüller vardı. Özellikle son haftalara doğru yarışmacılar kazandıkları takdirde büyük ödülleri elde etmişti.

Batuhan, Nisa, Adem Ayşe’nin kaldığı Survivor’da şampiyon kim olacak? Survivor şampiyonunun kim olacağı yarışmacılar tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Survivor finalinde şampiyon kim olacak?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu