Genel

Acun Ilıcalı’dan Masterchef Kararı CZN Burak Mı Geliyor?

Masterchef Arda Türkmen mi CZN Burak Mı

Masterchef Arda Türkmen mi CZN Burak Mı? TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye isimli programda jüri seçimleri izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. 4 sezon boyunca ekranlarda olan Masterchef yeni sezonu için jüri değişikliğine gidecek. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın yer aldığı programda jüride değişiklik yaşanacak.

Sevilen yarışma programında Mehmet Yalçınkaya’nın ayrıldığı ve yerine CZN Burak ya da Arda Türkmen’in geleceği gündem olmuştu. Peki karar verildi mi? Yeni sezonu ile dikkatleri üzerine çeken programda üç sezondur aynı olan jüri değişiyor. Mehmet Yalçınkaya yerine kimin geleceği ise olay oldu.

İddiaya göre Somer Şef’in dolar üzerinden maaş alması Mehmet Yalçınkaya ile arasını açmıştı bu sebeple Mehmet Yalçınkaya ayrılık kararı aldı. Yerine ise Arda Türkmen, CZN Burak, Ömür Akkor, Fatih Tutak gibi isimlerin olacağı söylendi. Ekranlara Temmuz ayında başlayacak olan programa ait merak edilenleri sizler için derledik. Mastrchef Yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda birçok detay dikkat çekti.

MASTERCHEF TANITIMI

Tanıtımda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın yer alması ayrılık iddialarını da bitirmiş oldu. Yeni sezonda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun beraber jürilik ve sunuculuk yapacağı ortaya çıktı.

TV 8’in sevilen yarışma programında ilk sezon birinci Uğur Kardaş, ikinci Kerem Giritoğlu, üçüncü ise Burcu Eminoğlu olmuştu. İkinci sezonda Cemre Uyanık birinci olup, Alican Yücesoy ikinci olmuştu. Güzide Mertcan ise üçüncü olmuştu. Masterchef üçüncü sezonda şampiyon Serhat Doğramacı olmuştu, Barbaros Yoloğlu ikinci, Emir Elidemir ise üçüncü olmuştu. Masterchef son sezonda ise Eren Kaşıkçı birinci, Hasan Biltekin ikinci, Tahsin Küçük ise üçüncü olmuştu. Başarılı şeflerin katılıp masterchef olmak için mücadele ettikleri yarışma programı bu sene de bomba gibi isimlerle geliyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu