Genel

Survivor Sude ve Mert’in Aşk Pozları

Sude Burcu ve Mert Öcal pozları ile Instagramı Salladılar

Sude Burcu ve Mert Öcal pozları ile Instagramı Salladılar. 2022 Survivor All Star’a aşkları ile damga vuran ünlü çiftin Instragram’da paylaştıkları fotoğraflar olay oldu. Survivor All Star’da yaşadıkları inişli çıkışlı aşkla çok konuşulan çift elendikten sonra katıldıkları düğünde verdiği pozlarla gündem oldular.

Ünlü oyuncu Mert Öcal ve Sude Burcu katıldıkları düğünde verdiği pozlarla gündeme geldiler. Fotoğrafa binlerce yorum ve beğeni geldi. İkilinin hayranları ne kadar yakıştıklarını söylemeden edemediler.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor All Star’ın yarışmacıları Sude Burcu ve Mert Öcal geçen günlerde tatile çıkmışlardı. Mert Öcal sevgilisinin tatil pozlarına yorumda bulunmuştu. “Vay vay vay” diyerek sevgilisinin ne kadar güzel olduğuna dikkat çeken ünlü oyuncu katıldığı düğünden fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi.

230 bin takipçili Instagram hesabından beyaz şortlu ve kahvrenengi cropla pozunu paylaşan Sude Burcu’ya binlerce beğeni gelmişti. 26 yaşındaki tekvandocu Sude Burcu 39 yaşındaki sevgilisi Mert Öcal ile aşklarına hız kesmeden devam ediyor. Katıldıkları düğün töreninden pozlar paylaşan çifte takipçileri binlerce yorum yaptı. “Beraber çok güzelsiniz”, “Düğün tarihi yakındır umarum, çok yakışıyorsunuz.”, “Aşklar birbirlerine o kadar yakışıyor ki” şeklinde yorum yaptılar.

39 yaşındaki ünlü oyuncu Mert Öcal, Asla Unutma, Rüyalarda Buluşuruz, Arka Sokaklar, Aşk Yeniden, Oyun Bitti, Savaşçı, İsimsizler, Sen Çal Kapımı gibi birçok dizide yer aldı. Survivor ile beraber yıldızı daha da parlayan ünlü oyuncu Survivor’da tanıştığı Sude Burcu ile aşk yaşamaya başladı. 1996 İzmir doğumlu olan Sude Burcu’nun babası futbol antrenörüdür, annesi ise pilates eğitmenidir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Spor Bilimleri Fakültesinde 3. sınıftadır. İzmir’de profesyonel olarak spor hayatına devam eden ve tekvandocu olan Sude Burcu Survivor’a katıldıktan sonra popülerlik kazanmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu