Genel

Hande Doğandemir Estetik Mi Yaptırdı?

Hande Doğandemir yüzüne ne oldu

Hande Doğandemir Estetik Mi Yaptırdı? Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Hande Doğandemir objektif karşısına geçti. Son halini Instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu değişimi ile herkesi şaşırttı. Kahramanlar adlı dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan ünlü oyuncu daha sonra Keskin Bıçak, Sen de Gitme, İbreti Alem, Şubat isimli dizilerde yer almıştı. Leyla İle Mecnun dizisinde de konuk oyuncu olarak yer alan ünlü oyuncu asıl çıkışını Güneşi Beklerken dizisinde Zeynep Yılmaz karakterine hayat verdi. Kerem Bursin, Emre Kınay ve Yağmur Tanrısevsin gibi isimlerle başrol oynadı.

Ardından Racon: Ailem İçin’de Yağmur karakterini canlandırdı. Can Kırıkları dizisinde Leyla’ya hayat verdi. Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Hatice Turhan Sultan’ı canlandırdı. Yüzleşme dizisinde Masal’ı canlandırdı. Kırmızı Oda dizisinde Nesrin’e hayat verdi. Hükümsüz’de Filiz’i canlandıran ünlü oyuncu Annemizi Saklarken isimli dizide Kutsi ve Ece Yaşar ile başrol oynadı.

36 yaşındaki oyuncu son olarak yüzündeki değişikliklerle gündem oldu. Zayıfladığı halleri ile dikkat çeken ünlü oyuncuya bazı takipçileri övgüler yağdırdı. Bazıları ise “Doğal halin çok daha güzel. Eski Hande Nerede?” yorumlarında bulundu.

Kimi sosyal medya kullanıcıları ise Hande Doğandemir’in filtreler sebebi ile farklı göründüğüne değindi. Bazıları ise ünlü oyuncunun estetik yaptırdığını iddia etti. Başarılı oyuncu 49, Daha İyi Bir Yarın, Gelincik, Nuh Tepesi, Her Şey Aşktan, Bana Masal Anlatma isimli sinema filmlerinde yer almıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu