Genel

Survivor Berkan’dan Olay İddia: Nisa Ogeday’la Sevgiliydi Bu Yüzden…

Berkan Karabulut'tan Survivor itirafı geldi.

Survivor Berkan’dan Olay İddia: Nisa Ogeday’la Sevgiliydi Bu Yüzden… Survivor All Star 2022’de başarısı ile gündeme gelen Berkan Karabulut Ferit Ömeroğlu’nun programına konuk oldu ve hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Survivor’da eleneceğini önceden hissettiğini söyleyen Berkan açıklamaları ile şaşırttı. “Babaannem ben yarışmadayken ölmüş ve rüyama girdi o gece. Oğlum senin için seviniyorum rahat rahat yemek yiyebileceksin dedi ve ben o gün elendim.” ifadelerine yer verdi.

Survivor’da yarışırken takım arkadaşlığının güvenilir olup olmadığı sorusuna ise Askerlik benzetmesini yaptı. “İster istemez kendine yakın olan insanlarla sohbet ediyorsun. Samimiyetine inanmadığın insanla zaten devam etmez.” ifadelerine yer verdi. Kaldığı gecelerde korkup korkmadığı sorusuna cevap veren Karabulut “Yeşil içinde olmaya alışmışız, farklı bir yere gittiğimizde garpisedim.” ifadelerine yer verdi.

Nisa’nin şampiyon olmasından konu açıldığında ise onun doğal bir kız olduğunu söyledi. “Aramız pek iyi değildi. Ogeday yakın arkadaşım. Ogeday ile sevgili olduğu için onunla da yakın olduk. Beraber takıla takıla aramız düzeldi.” dedi.

“Açıkçası bundan 2 ay öncesi için bir anket yapılsa kimse Nisa’nın şampiyon olacağına inanmaz. Farklı bir sene oldu. 12 sene sonra ilk kadın şampiyon mutluluk verici tabiki de. Bizim takımdan bir şampiyon çıkması beni daha da mutlu etti.” dedi.

Biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu belirten Berkan Ülkesine döndüğünde en çok annesinin böreğinden yediğini söyledi. 2 gündür de bizimle kalıyor. O yüzden çok yemek yaptı bana. Bir de Uzak Doğu restorantında çok yedim. ” ifadelerine yer verdi.

En çok hüzünlendiği an sorulunca da 17-18 gün geçirdiği sakatlık sürecinden bahsetti. O süre zarfında psikolojik açıdan kötü etkilendiğini belirtti. En çok şaşırdığı şeye ise “Avatar Atakan’ın elenmesi beni çok şaşırttı. Adam giderken üzülemedim bile çünkü çok şaşırtıcıydı. Bu sene erken elenmeler yaşandı. Bunlardan birisi de kesinlikle Atakan’dı.” dedi. Berkan Karabulut “Aşık mısın?” sorusuna ise içten bir şekilde “Çok” cevabını verdi. Ünlü isim uzun zamandır Lale Onuk ile beraber.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu