Genel

Ceza’dan Dikkat Çeken Sagopa Kajmer Açıklaması Barıştılar Mı

Ceza Sagopa hakkında ne söyledi?

Ceza’dan Dikkat Çeken Sagopa Kajmer Açıklaması. Araları bir süredir açık olduğu bilinen rapçiler Sagopa ve Ceza barıştı mı? Magazin muhabirlerinin Sagopa Kajmer ile barıştıkları yönündeki sorusuna cevap veren Ceza yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Türkiye’nin en iyi rapçilerinden olan Ceza ve Sagopa Kajmer barıştı mı merak edilirken Ceza dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Ünlü rapçi Ceza bir konser arasında basın mensuplarının sorduğu sorulara içtenlikle yanıt verdi. Ünlü rapçi Sagopa Kajmer hakkındaki soruya “Bizde kırgınlık var sadece, zaman ne gösterir inanın bilemem ama kötü bir durum yok yani.” ifadelerine yer verdi.

Ceza verdiği konser ile sevenlerini coşturdu. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ceza “Barışmak yok ama zaten bir savaşımız da yok. Eskiden dissleşirdik ama geçti bitti. Bizde dargınlık var sadece. Zaman ne gösterir inanın bilmem ama kötü bir durum yok yani. Dostane şeyler bunlar artık olgunlaştık. Yaşımız 40’lara 50’lere dayandı zaten. Bir de yaptımız baya iyi işler var onların hepsini çöpe atmamak, hatırlamak da gerekir.” ifadelerine yer verdi.

CEZA NE SAGOPA KAJMER NEDEN KÜSTÜ?

2000 senedinde tanışan iki rapçi Kuvvetmira isimli rap oluşumu ile dikkat çekiyordu. 2007 senesinde ise taraf oldukları dava sebebi ile küslükleri başladı. 2007 yılında Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına bir dilekçe verdi Ceza ve Ayben’in küfürlü müzik yaparak kendisine ve eşi Kolera ile uğraştıklarını ifade etti. Ceza’nın Med Cezir ve Rap Star isimli albümlerini yaptığını belirten Sagopa ikilinin takma ismi ile Salako ile dalga geçtiğini açıkladı.

2003 yılında bir konserde aralarının açıldığını belirten Sagopa Kajmer “Konser dönüşünde o zamanki kız arkadaşım şu anki eşime ağır küfürler etmişti. Şikayetçiyim. Ayben de rapmi ve eşimi gözden düşürmeye çalışıyor.” demişti.

Sagopa Kajmer Kolera lakaplı eşi Esen Güler’den 2017 yılında ayrılmıştı. Toplama Kampı, Sözlerim Silahım, İhtiyar Heyeti, On Kurşun, Bir Pesimistin Gözyaşları, Romantizma, İkimizi Anlatan Bir Şey, Kötü İnsanları Tanıma Senesi, Bendeki Sen, Saydam Odalar, Kalp Hastası, Kağıt Kesikleri gibi albümleri çıkarmıştır.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu