Genel

Enner Valencia’da sözleşme krizi: 2.5 milyon euro artı imza parası istiyor

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Enner Valencia, sözleşme görüşmelerinde geri adım atmıyor. 2.5 milyon euro ve imza parası talebini sürdüren Ekvadorlu golcü ile henüz anlaşma sağlanamadı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve kontrat yenilemek için görüşmelerde bulunulan Enner Valencia, her geçen gün yönetimin gardını düşürüyor.

2.5 milyon euro maaş isteyen Valencia’nın imza parası talebi de Ali Koç ve kurmaylarını zora sokan durumlardan bir tanesi.

Yıldız oyuncuya 1.7 milyon euro öneren sarı-lacivertliler Ekvadorlu futbolcudan gelen ret cevabıyla bir kez daha sarsıldı.

33 yaşındaki santrforun isteklerinde geri adım atmaması ise taraftarı ve yönetimi üzerken başarılı futbolcuya yurtdışından da teklifler geldiği biliniyor.

“Barcelona’nın radarına girdik”

Oyuncunun menajeri geçtiğimiz ay şu açıklamayı yapmıştı:

“Bizim amacımız Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak. Bu konuda da olumlu şekilde yol alıyoruz. Valencia, Barcelona’nın radarına girmiş bir oyuncu. Bu da onun işini ne kadar iyi yaptığının bir göstergesi. Onu isteyenler tabii ki olacaktır ancak dediğim gibi ana hedefimiz burada kalmak.”

Fenerbahçe yeni teklif yapacak

Sözleşme görüşmelerinin devam ettiği, Fenerbahçe’nin teklifini biraz daha artıracağı da gelen haberler arasında.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu