Genel

Masterchef Türkiye 2022 Ne Zaman Başlıyor

Masterchef jüri üyeleri kim olacak?

Masterchef Türkiye 2022 Ne Zaman Başlıyor? TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2022’nin yeni sezonu için meraklı bekleyiş başladı. En iyi yemek yaptıklarını iddia eden yüzlerce kişinin başvurduğu yarışma 2022 yılı için yeni sezonda yer alacak. Ekranların başındaki binlerce kişinin şeflerden yeni şeyler öğrenmek için izlediği MasterChef Türkiye 2022’nin yeni sezon tarihi merak ediliyor. TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye’nin yeni sezon tarihi ne zaman? Yarışmanın sıkı takipçileri ‘MasterChef Türkiye ne zaman başlayacak?’ sorusunu araştırmaya başladılar. Jüriliğini ve sunuculuğunu Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın yaptığı MasterChef Türkiye’nin yeni sezon tarihi hakkında merak edilenler…

MASTERCHEF YENİ SEZON NE ZAMAN?

Ekranların sevilen yemek programı Masterchef Türkiye 2022 yılı için yeni sezon tarihi belli oldu. Yarışmacıların yemek yaptığı ve yeni teknikler öğrendiği yarışma programı yeni sezonu 1 Temmuz’da başlayacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2022 JÜRİLERİ

Ortaya atılan iddiada Mehmet Şefin gideceği söyleniyordu. Mehmet Şefin yeni sezonda da jüride yer alacağı söylendi. Masterchef Türkiye de geçen sezonlarda olduğu gibi Mehmet Yalçınkaya, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu isimleri yer alıyor.

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programında ilk sezon birinci Uğur Kardaş olmuştuç Yarışmanın ikinci Kerem Giritoğlu, üçüncü ise Burcu Eminoğlu olmuştu. İkinci sezonda Materchef Türkiye’de Cemre Uyanık galip gelmişti. Alican Yücesoy ise ikinci olmuştu. Güzide Mertcan ise yarışmanın üçüncüsü olmuştu. Masterchef Türkiye’de üçüncü sezonda şampiyon Serhat Doğramacı olmuştu yarışmanın ikincisi ise Barbaros Yoloğlu olmuştu. Yarışmanın üçüncüsü ise Emir Elidemir olmuştu. Masterchef ekranlara gelen son sezonda ise Eren Kaşıkçı birinci olmuştu. Hasan Biltekin ikinci olurken Tahsin Küçük ise üçüncü olmuştu.

Masterchef Türkiye, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında TV 8 ekranlarında yayınlanmaktadır. 5. sezonda ekranlara gelmeye hazırlanan Masterchef Türkiye yeni yarışmacılar ile 1 Temmuz’da ekranlarda olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu