Genel

Gülşen ve Edis’in Kalçalı Dans Şovu Olay Oldu

Gülşen ve Edis'in dans hareketleri gündem oldu.

Gülşen ve Edis’in Kalçalı Dans Şovu Olay Oldu. Sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Gülşen son konserinde şarkıcı Edis ile bir araya geldi. Ünlü şarkıcı Gülşen geçen günlerde Alaçatı konserinde şarkıcı arkadaşı Edis ile buluştu. Şarkıcı Gülşen sahnede arkadaşının kucağına çıkması kendisini dinlemeye gelenlerin dikkatini çekti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Geçen haftalarda sahnede LGBT Bayrağı açarak dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Gülşen sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Alaçatı’da verdiği konserlerle adından söz ettiren Gülşen dikkatleri üzerine çekti. Konserde sarı bir elbise giyerek dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Edis ile yaptığı dansla gündeme geldi. Şarkı aralarında kendisini izlemeye gelenlerin arasından geçen Gülşen’in o halleri sosyal medyada yüzlerce kez paylaşıldı. Edis ile beraber sahneye çıkan Gülşen Martılar şarkısını söyledi. Gülşen ve Edis kalça dansı da yaptılar.

46 yaşındaki ünlü şarkıcı Gülşen Be Adam isimli albümünü 1996 yılında çıkarmıştı. 1999’da ise Erkeksen isimli albümünü çıkararak müzik piyasasında yer edinmeye başladı. Şimdi albümünden sonra Of..Of’u çıkardı. Yurtta Aşk Cihanda Aşk albümünden sonra 2007 yılıında Ama Bir Farkla albümünü çıkardı. Önsöz isimli albümünü 2009 yılında çıkardı. Beni Durdursan Mı albümünü 2013 yılında dinleyicisine sundu. 2015 yılında Youtube üzerinde en fazla dinlenen şarkılardan biri Bangır Bangır’ı çıkardı.

1996 yılında Murat Varol ile evlenen ünlü şarkıcı 2000 yılında ayrıldı. Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılında evlendi ve bir çocuğu oldu. Yaptığı danslarla dikkatleri üzerine çeken Gülşen yine sosyal medyanın gündemine oturdu. 46 yaşındaki Gülşen yaptığı dans şovları ile dikkatleri üzerine çekmektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu