Genel

Leyla Lydia Tuğutlu ve Ceyhun Ergin Evlendiler

Ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ve Ceyhun Ergin düğün kareleri

Leyla Lydia Tuğutlu ve Ceyhun Ergin Evlendiler. 2008 senesinde Türkiye güzeli seçilen ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ve uzun süredir beraber olduğu Ceyhun Ergin ile evlendiğini duyurdu. Başarılı oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu magazin muhabirlerinin sorularına cevap verdi. Tuğutlu “Mutlu giden bir ilişkiniz var evlenmeyi düşünüyor musunuz?” şeklinde soru sormuştu.

Leyla Lydia Tuğutlu “Biz aslında o işi halettik. Yurt dışında evlendik. Pandemi öncesinde evlilik teklifi almıştım. Araya pandemi girdi bu sebeple insanların gözüne sokmak istemedik. Büyük bir düğün benim için çok da önemli değil.” ifadelerine yer verdi.

Habere göre Leyla Lydia Tuğutlu “Ailemin büyük bir kısmı Almanya’da olduğundan düğünü orada gerçekleştirdik.” ifadelerine yer verdi. Ünlü oyuncu evlenme teklifi İtalya’da aldığını belirtti.

Ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ilk olarak ES-ES dizisi ile ekranlara gelmişti. Kirli Beyaz dizisinde Melis karakterini canlandırdı. Karadayı dizisinde Songül Kara’yı canlandıran ünlü oyuncu Kiralık Aşk dizisinde İz’e hayat verdi. Ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam dizisinde Furkan Andıç dizinde başrol oynadı. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin karakterine hayat verdi. Kızım dizisinde Candan karakterini canlandırdı. Ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Elçin Hatun karakterini canlandırdı.

Günce isimli filmde Aslı’ya hayat verdi. İçimdeki Ses filminde Ayşıl karakterini canlandırdı. Delibal filminde Füsun’a hayat verdi. Cebimdeki Yabancı isimli filmde Tuba karakterini canlandırdı. Berlin’de dünyaya gelen Leyla Lydia Tuğutlu iyi derece Almanca bilmektedir.

Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında birinci olmuştu. Paris Hilton tacını takan isim oldu. Miss World yarışmasında temsil etmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu