Genel

Onur Tuna’nın Yeni Sevgilisi Tanıdık Çıktı İşte O İsim

Onur Tuna'nın yeni sevgilisi kim?

Onur Tuna’nın yeni sevgilisi kim? Başarılı oyuncu Onur Tuna’nın Filipinler tatiline kiminle gittiği belli oldu. Onur Tuna’nın yeni sevgilisinin meslektaşı olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu Mahkum dizisinin sezon finalinin ardından tatile çıkmıştı. Habere göre ünlü oyuncu Onur Tuna ile sevgilisinin aşk tatiline çıktığı söylendi.

Yasemin Yazıcı ile altı aydır ilişki yaşadıkları gündem olan Onur Tuna konu hakkında açıklama yapmadı. Özel hayatı ile dikkatleri üzerine çeken Onur Tuna ile Yasemin Yazıcı’nın pozu olay oldu. İlişkilerinin sorunsuz bir şekilde devam ettiği de dikkat çekti. Peki Mahkum dizisi ile gündeme gelen Onur Tuna’nın sevgilisi Yasemin Yazıcı kimdir, merak edilenler…

YASEMİN YAZICI HAYATI

8 Eylül’de 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Pera Güzel Sanatlar okullarında diksiyon ve oyunculuk eğitimi almıştır. Yasemin Yazıcı bunun yanı sıra dans ve vokal eğitimi almıştır. Okula giderken Türkçe, Fransızca ve İngilizce dillerinde birçok tiyatro oyununda yer aldı. Kral Oidipus, Bir Yaz Gecesi Rüyası, Lysistrata, Ayrılma gibi tiyatro oyunlarında yer aldı.

London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA)’ta yine oyunculuk üzerine eğitim alan başarılı oyuncu ardından Türkiye’ye dönüş yaptı. Daha sonra ise İstanbul Film Akademi’de Ezel Akay, ve Deniz Ölmez gibi alanının başarı elde etmiş isimlerin eğitim verdiği “Pratik Oyunculuk Atölyesi” sertifika programına katılıp sertifikasını aldı. Oyuncu Yasemin Yazıcı “Son Yaz” dizisinde canlandırdığı Naz karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

Ayrıca ünlü oyuncu Zemheri, Aşk Ağlatır, Çarpışma, Bodrum Masalı, Sol Yanım, Erkek Severse, Son Yaz Balkanlar 1912 gibi dizilerde yer aldı. Başarılı oyuncu Yasemin Yazıcı başarılı oyunculuğu ile dikkatlerini üzerine çekmişti. Yasemin Yazıcı Onur Tuna ile yaşadığı ilişki ile gündeme geldi. Yasemin Yazıcı Onur Tuna’nın hayran kitlesi tarafından ilgiyle araştırılmaya başlandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu