Genel

Kansere Üçüncü Kez Yakalanan Özkan Uğur’un Sağlık Durumu

Özkan Uğur sahnelere dönüyor mu?

Kansere Üçüncü Kez Yakalanan Özkan Uğur’un Sağlık Durumu. 2013 senesinde lenf kanserine yakalanan usta müzisyen Özkan Uğur kanseri ikinci kez yenmişti. Geçen nisan ayında ünlü sanatçının üçüncü kez kansere yakalandığı ortaya çıkmıştı. İmmünoterapi tedavisi olan başarılı sanatçı Özkan Uğur sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Hastalığı yeniden nükseden başarılı sanatçı MFÖ’nün Özkan’ı. Son olarak hastalığının nüksettiğini söyleyen sanatçı tedavisine devam ediyor. 68 yaşındaki sanatçı bir süre sahnelere ara vermek zorunda kalmıştı. Sağlık durumu ile ilgili sevenlerine açıklamada bulundu. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan ünlü sanatçı tedavisinin olumlu yönde ilerlediğini belirtti. “İmmünoterapi tedavim iyi gidiyor. Şükürler olsun ki tedavim süresince sahneye çıkma engelim kalmadı. MFÖ olarak konserlerimize ağustos ayında başlayacağız. Dualarınız için iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Yakında buluşacağız. Herkese iyi bayramlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Daha önce yaptığıı bir açıklamada eski rahatsızlığının tekrarladığını sevenleriyle paylaşmıştı. Akıllı ilaç tedavisine henüz başlayamadığını belirtmişti. Konserleri bir süre ertelemek zorunda kaldığını belirtmişti. En kısa sürede buluşmak istediğini de dile getirmişti.

Mahzar Alanson ve Fuat Güner ile beraber MFÖ’yi kuran başarılı sanatçı grubu ile beraber Ele Güne Karşı Yapalaynız, Peki Peki Anladık, No Problem, AGU, Kendi Kendine, Dönmem Yolumdan, Geldiler gibi albümleri çıkardı. Aşık Oldum, Sufi, MFÖ, Sude gibi single’ları ile de başarı elde etti.

Özkan Uğur müziğin yanı sıra TV Dizilerinde ve filmlerinde de yer aldı. İkinci Bahar, Yeter Anne, Alacakaranlık, İstanbul Şahidimdir, Sıkı Dostlar, Cennet Mahallesi, Türk Malı, Poyraz Karayel, Jet Sosyete gibi dizilerde yer almıştır.

Arkadaşım Şeytan, Eşkıya, Komser Şekspir, AROG, Pek Yakında, Arif V 216, Karakomik Filmler, Karakomik Filmler 2 isimli filmlerde yer almıştır. Başarılı sanatçı artık konserlere de dönüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu