Genel

Johnny Depp ve Amber Heard Davasında Şok Gelişme Ödemeyi Yapmadı

Johnny Depp ve Amber Heard arasında yeni bir kriz çıktı

Johnny Depp ve Amber Heard Davasında Şok Gelişme Ödemeyi Yapmadı. Dünyanın gündeminde olan dava bitmesine rağmen taraflar arasında hala sorunlar yaşanıyor. Ünlü oyuncu Amber Heard ve Johnny Depp’in skandal davası sonuçlanmış olsa da dava tarafları hala üzerlerinde düşenlerini yerine getirmemekte direniyorlar. Amber Heard’ün mahkemenin 10 milyon dolar olarak belirlemiş olduğu parayı ödemesinin imkansız olduğu kulislerde konuşuluyor. Davanın temyize gideceği de belirtilmişti. Amber Heard ve Johnny Depp arasında olanlar dikkat çekmye devam ediyor.

2018 yılında ayrılan çift şiddet iddiaları nedeniyle birbirlerini dava etmişlerdi. Oyuncu Heard’ün 2018’de yazmış olduğu ve eski eşi Depp’i tacizle suçladığı makalenin ardından aktör Johnny Depp mahkemeye başvurmuştu ve iftira davası açmıştı. Dava haftalar sürdü ve açık bir şekilde yayınlandı. Bütün dünyanın canlı bir şekilde izleyebildiği davada Amber Heard suçlu bulunmuştu ve Heard’ün ödemesi gereken ceza belli olmuştu. Fakat Heard’ün bu cezayı ödeyemeyeceği konuşuluyordu.

Ünlü Aktör Johnny Depp’e 15 milyon tazminat ödemesi kararlaştırılan Heard 2 milyon tl tazminat alacaktı. Ünlü oyuncu Amber Heard, davadan sonra da susmadı ve NBC’nin bir programında verdiği röportajla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü aktör Johnny Depp’i halen sevdiğini söylerken yargıcın bazı delilleri kabul etmediğini belirtti. Amber Heard şimdi de resmen temyize gideceğini duyurmuştu.

Avukatlar ise temyiz kararının yürütülmesinin durdurulabilir olduğunu bu durumda karar miktarının güvence altına almak için bir teminat yatırma durumunda kalabileceğini belirterek Johnny Depp ile anlaşmaya gitmesi gerektiğini vurguladılar.

Bazı avukatlar ise ödemeyi yavaşlatmak adına iflası kullanmayı deneyebileceğini fakat bunun da her derde deva olmayacağını belirtti. Amber Heard’ün bir sonraki hamlesinin ne olacağı bilinmiyor fakat temyize gideceğini net bir şekilde duyurdu. Amber Heard ve Johnny Depp arasındaki davanın bir süre daha devam edeceği iddia ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu