Genel

Survivor Ogeday Ağladı: Sakatlanarak Gitmek İstemiyorum

Survivor Ogeday'ın mahveden gözyaşları

Survivor Ogeday’ın mahveden gözyaşları. Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor bu yıl All Star formatıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Finale sayılı günler kala izleyiciler merakla şampiyonluk yarışını kimin kazanacağını merak ediyor. Survivor All Star’da son sekiz yarışmacının kıyasıya mücadele ediyor. Ekranlara gelen son bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. All Star’da Adem ile final oynayan Ogeday, seremonide gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı ile beraber haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu, işte detaylar…

Dominik’de gerçekleşen Survior All Star’da Avatar Atakan’ın vedası herkesi üzmüştü. Son sekize kalan herkes mücadelesine bireysel olarak devam ediyor. İkinci dokunulmazlık oyununda Adem ve Ogeday final oynadı. Son zamanlarda ciddi bir sakatlık yaşayan Ogeday buna rağmen mücadelesine devam ediyor. 4-2 skor ile dokunulmazlıkta kaybeden Ogeday gözyaşlarını tutamadı.

Ogeday arkadaşlarının desteği ile sakinleşti ama seromonide yine gözyaşlarını tutamadı. Ogeday “Adem’e nasıl kaybederim diye sinirlenmedim ben, zaten Adem iyi bir yarışmacı. Sakatlandığım için sinirliyim.” dedi. Sözlerine canının yandığını söyleyerek devam etti. Soluna çok basamadığını belirten Ogeday “Sakatlığımı bahane etmek istemiyorum ama canım çok yanıyor bu yüzden sinirliyim. Sakatlanmak istemiyorum. Potaya girmekten korkmuyorum, bir gün herkes gibi bende gidebilirim. Elenebilirim de hiç umursamıyorum ama sakatlanarak gitmek istemiyorum.” ifadelerine yer verdi.

“Her zaman takım arkadaşlarım için mücadele vermeye devam ettim. Sadece kendime kızıyorum yani, eğer sakatlanmasaydım daha iyi giderdim diye. Yapacak bir şey yok maalesef, 10 günse 10 gün, dokuz ise dokuz mücadele edeceğim. Veya erken gideceğim belli olmaz ama hala buradayım. Buradayken her şeyimi ortaya koymaya hazırım.” ifadelerine yer verdi.

Murat Ceylan ise Ogeday’ı anladığını dile getirdi. “Çok az bir zaman kaldı ve şanssızlık yaşıyorsun. Ben senin sinir boşalmanı anlıyorum.” dedi. Mücadelesi ile istekli olduğunu herkese gösterdiğini söyledi.

Adem ise Ogeday için üzgün olduğunu ve buradaki sekiz kişinin can sağlığından çok kazanmak için mücadele ettiğini belirtti. Survivor’da son eleme adayı ise Ogeday Girişken oldu. Berkan’dan sonra potaya giren isim Ogeday oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu