Genel

Survivor Sonrası Adem Kılıççı’dan Şok Eden Acun Ilıcalı Hamlesi

Adem Kılıççı ile Acun Ilıcalı'nın arası açıldı.

Survivor Sonrası Adem Kılıççı’dan Şok Eden Acun Ilıcalı Hamlesi. Survivor All Star 2022’de ikinci olan Adem Kılıççı ile aralarının iyi olduğu bilinen Acun Ilıcalı’nın arası neden açıldı? Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olmasının ardından Adem Kılıççı Survivor All Star’ın ikincisi olarak tarihe geçerken Acun Ilıcalı ile araları bozuldu. Adem, Acun Ilıcalı’yı Instagram’da takip etmeyi bıraktı.

30 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan canlı yayın ise All Star kupası sahibini bulmuştu. Survivor All Star’da Nisa birinci olurken Adem ise ikinci olmuştu. Tersane İstanbul’da yapılan finale yüzlerce kişi gelmişti. En çok SMS’i alan Nisa Bölükbaşı şampiyon olmuştu. Yarışma sonrasında çok konuşulan o hamle herkesi şaşırttı. Adem, Acun Ilıcalı’yı takibi bıraktı.

Üçüncü kez katıldığı Survivor’da final koltuğuna bir kez daha oturan Adem bu kez birinci olamadı. Yarışmanın finalinden sonra Adem, Ilıcalı’yı takipten çıkardı. Acun Ilıcalı’dan nasıl bir açıklama gelecek merak edildi. Acun Ilıcalı ile Adem Kılıççı’nın arasında neler oldu?

Boksör olan Adem 2004 senesinden beri Fenerbahçe Boks takımında yer aldı. 2016 olimpiyatlarına katılmaya hak kazandı fakat katılamadı. 2017’de yarı finale kalan Adem, Ogeday Girişken’e yenilmişti. Survivor 2018 yarışmasında Nagihan Karadere ile finale kaldı ve sezonun şampiyonu oldu. Bir kez Survivor All Star şampiyonluğu olan ünlü sporcu Adem Kılıççı bir kez daha All Star’a katıldı fakat bu kez Nisa Bölükbaşı’na yenildi. Adem Kılıççı’nın son hamlesi dikkatleri üzerine çekti.

Ilıcalı’ya bir tepki de Batuhan Karacakaya’dan gelmişti. Yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan Karacakaya’nın annesi yarışmada haksızlık yapıldığını oğlunun hakkının yendiğini iddia etmişti. Batuhan ise “Benimde bir mektubum var” diyerek Acun Ilıcalı’ya tepki göstermişti. Acun Ilıcalı’nın bu hamlelere nasıl yanıt vereceği olay oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu