Genel

Nur Fettahoğlu Tatilde Eski Eşiyle Görüntülendi

Nur Fettahoğlu Tatilde Eski Eşiyle Görüntülendi. Aşkı Memnu dizisi Peyker karakteri ile popülerlik kazanan daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Mahidevran rolü ile dikkatleri üzerine çekmişti. Güzel oyuncu anlaşmalı olarak yollarını ayırdığı Levent Veziroğlu ile Etiler’de görüntülendi. Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu eski eşinin ayrılık sonrası söylediği sözlerin hatırlatılması üzerine gözündeki morluğun sebebini açıkladı.

2015 senesinde yollarını ayıran ünlü çift karar kesinleşmeden önce evliliklerine devam etme kararı alıp mahkemeye konu hakkındaki başvurusunu iletmişti. Ünlü çiftin 2016 yılında kızları dünyaya gelmişti. Mart 2021’de ikinci kez yollarını ayırma kararı almışlardı. Çift tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı hatta boşanma davaları 5 dakika sürdü. Kızları Elisa Güzin’in velayeti ise oyuncu Nur Fettahoğlu’na verildi.

Geçen sene tatilde beraber görüntülenen ikiliden Nur Fettahoğlu Bodrum tatili için, “Bizi Levent ile beraber daha çok göreceksiniz, kendisi çocuğumun babası olduğu için sürekli bir arada olacağız. Biz çok iyi iki arkadaşız bunun dışında başka bir durum yok” ifadelerine yer vermişti.

Lecevt Veziroğlu geçen ay Arnavutköy’de esmer bir güzelle beraber sohbet ederken kameralara yakalanmıştı. 55 yaşındaki Veziroğlu’nun arkasına saklanarak görüntü vermemek için çaba gösteren hanımefendi bir süre sonra oradan ayrılmıştı.

Eski eşi Levent Veziroğlu ile Etiler’de görüntülenen Nur Fettahoğlu çantasından gözlükleri çıkarıp takmaya çalışırken gözünde bir morluk olduğu görüldü. Oyuncu kızı ile eski eşinin beraber tatil yapacağını kendisinin yanlarına birkaç gün için uğrayacağını dile getirdi. Kendisine gelen projeleri değerlendirdiğini belirten ünlü oyuncu “İçine sinen bir şey olmadı henüz, yaz bittikten sonrası için düşünüyorum. Beni heyecanlandırması lazım.” ifadelerine yer verdi. Levent Veziroğlu hakkında “En yakın arkadaşım” diyen Fettahoğlu kızının babasının arkadaşı olmak zorunda olduğunu düşmanlık içinde ayrılmadıklarını dile getirdi. Medeniyetin her zaman başarıyı getirdiğini belirtti.

Gözündeki morluk dikkat çekince Nur Fettahoğlu düştüğünü söyledi. Benden Ne Olur isimli filmde yer alan 41 yaşındaki ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu