Genel

Galatasaray’da Mauro Icardi ilk maçına olaylı başladı

Galatasaray-Konyaspor maçının son dakikalarında saha karıştı. Konyaspor kalecisi Sehic ile Mauro Icardi arasında çıkan kavga sonrasında kırmızı kart çıktı.

Süper Lig’in 7. haftasında oynanan Galatasaray-Konyaspor maçının son anlarında kaleci İbrahim Sehic ile Mauro Icardi kapıştı.

Karşılaşmanın 88. dakikasında Konyaspor kalecisi İbrahim Sehic, topla hareketlenmek isterken önünde bulunan Lucas Torreira’yı itti. İkili arasındaki itiş kakışa Mauro Icardi de katıldı ve ortalık karıştı.

Sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıkan Arjantinli futbolcu, takım arkadaşı Torreira’yı korumaya çalışırken kaleci Sehic ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki gerilim tavan yaparken, arkadaşları araya girerek olayın büyümesini engelledi.

Hakem Abdülkadir Bitigen Icardi’yi sarı kartla cezalandırırken, kaleci Sehic’e de ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

ADİL DEMİRBAĞ KALEYE GEÇTİ

Sehic’in kırmızı kart görmesinin ardından Konyaspor kalecisiz kaldı ve eldivenleri defans oyuncusu Adil Demirbağ giydi. Konyaspor sadece üç oyuncu değişikliği yapmasına rağmen, kurallar gereği maç üç kez durdurulduğu için dördüncü oyuncu değişikliğini yapamadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu