Genel

Pınar Altuğ’dan Yağmur Atacan Açıklaması: Benimle Geçinmeye Gönlü Var

Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan hakkında şok sözler

Pınar Altuğ’dan Yağmur Atacan hakkında şok sözler. 47 yaşındaki Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan mutlu evliliklerine devam ediyorlar. 39 yaşında olan Yağmur Atacan ile gözde çift olmaya devam ediyorlar. Eşiyle olan yaş farkı sebebi ile gündem olan Pınar Altuğ evliliği hakkında konuştu. Aynı zamanda karavan sevdası da olduğunu söyleyen Pınar Altuğ Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular programının konuğu oldu.

1994 tarihinde Miss Turkey yarışmasında birincilik eğitimi elde eden isim olmuştu. Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteri ile popülerlik kazanan Pınar Altuğ hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Doğada ailesiyle vakit geçirmekten hoşlanan Altuğ “Ailecek doğaya çok bağlıyız. Biz İstanbul’da şehir dışında bir köye yakın yaşıyoruz zaten. Benim mesleğim sebebi ile her gün şehre gidip gelmeye devam ediyorum. İşimi yaptığım süre dışında şehirden uzaklaşmak istiyorum ve doğaya kaçmak bize iyi geliyor. Ailecek yazları da denizde yaşıyoruz. Geçen yıl koronavirüs pandemisi beraber kendimizi daha da doğaya atma isteği oluştu içimizde. Aynı zamanda heyecanla bir karavan sevdamız oldu. 2021 yılında şubat ayında bir karavanımız oldu.” ifadelerine yer verdi.

“Bu yıl çok yağışlı bir seneydi bu sebeple çok karavanla gezemedik. Ülkemiz ve dünyamız için kuraklık gibi bir durum söz konusu bu sebeple yağışlar çok önemli. Karavanla zor oluyor ama. Arkadaşlarımızı ikna ettik onlar da karavan aldılar. Dört karavan ve yakın arkadaş grubu ile gezmek çok eğlenceli hale geliyor.” ifadelerine yer verdi. Eşi ile aralarında 9 yaş farkın olduğu için gündeme gelen Pınar Altuğ dedikodulara rağmen oldukça mutlu bir evliliği var.

Altuğ konu hakkında “Bu aşk birilerine gösteri olsun ya da diye veya birilerine bir şeyi kanıtlama kafasıyla başlamamıştır. Biz birbirimizi tanıdık, beraber vakit geçirmekten keyif aldık biz, o arada birbirimize aşık olduk, ve evlenme kararı aldık. Daha sonra aile kurduk. Şimdi buradayız. Kızımla  Yağmur’la beraber çok mutluyuz.” ifadelere yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu