Genel

Acun Ilıcalı Survivor Oylarını Açıkladı Batuhan’ın Annesine Şok Yanıt

Acun Ilıcalı Survivor final oylarını paylaştı.

Acun Ilıcalı Survivor Sıralamasını Açıkladı Batuhan’ın Annesine Şok Yanıt. Survivor All Star 2022’de üçüncü olarak yarışmaya veda eden Batuhan Karacakaya’nın annesi haksızlık yapıldığını iddia etmişti. Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olması bazı tartışmalara neden olmuştu. Acun Ilıcalı panaroma programında Batuhan’ın mektubunu merakla beklediğini cevap vereceğini söyleyerek daha önce kendisine iftira adan bir Survivor yarışmasını mahkemeye verdiğini bu sebeple kimsenin kendilerini iftira atamayacağını belirtti.

Gülhayat Karaca’nın Batuhan’ın hakkının yendiğini söylenmesi üzerine Survivor oyları paylaşıldı. Gülahayat Karacakaya “Oğlumun hakkını yiyen insanlar haklarında boğulsun. On gündür herkese söyledim oğlumun hakkı yenecek dedim. Karşılık da bulamadım. Duyduklarım beni şok ediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki sene kaybetmiştir. Hala her yeri ağlıyor ve gitti emekleri.” ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı bu yorumun ardından fazlasıyla sinirlenmişti. Batuhan Karacakaya’nınn annesinin açıklamalarından sonra sinirlenen ILICALI “Nisa, Batuhan’ın üç katına yakın oy almıştır.” ifadelerine yer verdi.

Çeyrek Finalde Ayşe %21 oy Nisa ise %79 oy aldı. Yarı finalde Nisa %51 oy alırken, Adem %26 oy aldı. Batuhan ise %23 oy aldı. Büyük finalde ise Nisa %59 oy alırken Adem %41 oy aldı. Oyların Noter tasdikli olduğunu belirten Acun Ilıcalı son haftaların SMS sıralamalarında Nisa’nın hep önde olduğu verileri paylaştı. Ilıcalı Instragram sayfasından yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Batuhan’ın annesi bu paylaşımın ardından Twitter hesabını kapatması da dikkat çekti.

Acun Ilıcalı’nın 30 Haziran Perşembe akşamı yaptığı finalde Gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı oldu. Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olması Twitter’da daha başarılı olan kadın yarışmacıların olduğundan hoş karşılanmadı. Bir kesim Nisa Bölükbaşı’nın hak etmediğini düşünürken bir kısım ise karakteri ve duruşu ile Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olmasının haksızlık olmadığını vurguladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu