Genel

Ebru Şahin ve Cedi Osman Evlendi Gelinliği Dikkat Çekti

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın nikah töreni.

Ebru Şahin ve Cedi Osman Evlendi Gelinliği Dikkat Çekti. Ünlü oyuncu Ebru Şahin ve Cedi Osman Makedonya’da dünya evine girdiler. Hercai dizisindeki başarısı ile gündeme gelen Ebru Şahin NBA oyuncusu Cedi Osman ile evlendi. İzmir’de Alaçatı’dayken aşk yaşamaya başlayan Ebru Şahin ve Cedi Osman nikah masasına oturdular. 2020 yılında aşk yaşamaya başlayan çift evlendi.

Daha önce verdiği bir röportajda Cedi Osman “Hayatımdaki en güzel şey o. Çok heyecanlı ve stresliydim. O benim için çok özel biri Onu gördüğüm zaman bunu biliyordum. Yüzük geçen seneden beri yanımdaydı cesaretimi toplayıp teklifte bulundum. En güzel olaydı bu hayatımın.” ifadelerine yer verdi.

Makedonya’nın Ohrid şehrinde dünya evine giren çift mutlukları ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu Şahin’in giydiği gelinlik olay oldu. Çift düğünlerini 7 Temmuz’da Çeşme’de yapacaklar. 28 yaşındaki Ebru Şahin İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun oldu. 2017 yılında Savaşçı dizisine Didem’i canlandırdı. Ardından İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakterine hayat verdi. Yasak Elma dizisinde Hira’ya hayat verdi. Hercai isimli dizide Reyyan karakteri ile ilk kez başrol oynamıştır. Destan dizisinde Akkız karakterine hayat vermiştir.

Ünlü NBA oyuncusu Cedi İsman ise 27 yaşındadır. Ohri Makedonya’da dünyaya gelmiştir. 13 yaşında Anadolu Efes oyuncuları tarafından keşfedildi ve Türkiye’ye geldi. Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda şampiyonluk kazandı. Ünlü basketbolcu Cedi, 2011 yılındaki Jordan Brand Classic Uluslararası Maçı’nda oynaması için davet aldı. 2013’den 2017’ye kadar Anadolu Efes’te oynadı. 2017’den 2022’ye kadar Cleveland’da oynamıştır.

1 Temmuz 2022 tarihinde evlenen çiftin nikah fotoğrafları hayranları tarafından fazlasıyla ilgi gördü. Ünlü çift düğünlerini tanıştıkları Çeşme’de 7 Temmuz’da yapacaklar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu