Genel

Ünlü Oyuncu Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti. Oyuncu Yonca Türkman hayatını kaybetti. Gaziosmanpaşa’daki evinde 15. kattan düşen ünlü oyuncu yaşamını yitirdi. Oyuncu Yınca Türkman’ın hayatını nasıl kaybettiğine dair inceleme başlatıldı. Oyuncu Yonca Türkman’ın ölüm nedeni nedir, Yonca Türkman neden hayatını kaybetti?

Yer aldığı dizilerle tanınan ünlü oyuncu Yonca Türkman’dan acı haber geldi. Habere göre İstanbul Gaziosmanpaşa’da yaşayan oyuncu Türkman, oturduğu evin 15. katında bulunan balkonundan aşağı düştükten sonra hastaneye kaldırıldı. Komşularının ihbarı üzerine gelen polis ve sağlık görevlileri Yonca Türkman’ın hayatını kaybettiğini ifade ettiler. Ünlü oyuncunun ölümüne ilişkin inceleme başladı. Yonca Türkman’ın evde yalnız olduğu edinilen ilk bilgiler arasında yer aldı daha sonra polis ekipleri tarafından olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

YONCA TÜRKMAN KİMDİR?

Ünlü oyuncu Yonca Türkman İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra uzun süre birçok firmada tekstil mühendisi olarak görev almıştır. Ardından üç sene önce kendi mesleğine ara vererek birçok tiyatro oyununda yer almıştır. Ardından müzik hayatının içine girip çalışmalar vermiştir. Son zamanların popüler dizilerinde yer alan ünlü oyuncu birçok reklam filminde de oynamıştır. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun hayranları, oyuncunun ölümüne yönelik araştırmalara başladı.

YONCA TÜRKMAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Ünlü oyuncu Yonca Türkman Evlilik Hakkında Şey Şey, Adı Sevgi, İyilik, Yalnız Kurt gibi dizilerde oyuncu olarak yer aldı. Ayrıca Hepsiburada, Spotfy ve Bosh reklamlarında da yer alan ünlü oyuncunun ölümü çok konuşuldu.

Dün sabah Gaziosmanpaşa’da 15. kattaki evinin balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı düşen Yonca Türkmen’in ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu