Genel

Arka Sokaklar Dizisine Beklenmedik Veda Böyle Duyurdu

Arka Sokaklar Dizisine Beklenmedik Veda Böyle Duyurdu. Kanal D ekranlarının efsane dizisi Arka Sokaklar dizisinde 3 senedir rol alan Yiğitcan Ergin diziden ayrıldı. 16 senedir yayınlanmaya devam eden efsane polisiye dizisi Arka Sokaklar dizisinde Cemal’i canlandıran Yiğitcan Ergin diziye veda etti. Diziye veda ettiğini paylaştığı mesajla duyuran ünlü oyuncu “Bu yolun nereye gideceğini bilmem ama nerede başladığını çok iyi biliyorum.” dedi.

Erler filmin yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Çoban, İlker İnanoğlu’nun yer aldığı Arka Sokaklar isimli dizide bir veda yaşandı. Dizide Cemal Şahin’i canlandıran oyuncu Yiğitcan Ergin veda etti.

2019 senesinden beri Arka Sokaklar’da oyunculuk yapan 30 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından veda paylaşımında bulundu. 17 Haziran’da yayınlanacak olan bölüm ile veda edeceğini duyuran genç oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu hüzünlü bir veda ve teşekkür yazısı, ilk olarak bu muhteşem macerada yer almama fırsat sunan ve son ana kadar yanımda duran Erler Film’e, son güne kadar senaryosunda beni eksik etmeyen Cemal’in yaratıcı ortağı Ozan Yurdakul’a ve aynı sahneyi paylaşmaktan onur duyduğum ustalarım; Zafer, Özgür, Şevket, İlker ağabeylerime ve Ozan abi’ye ve yer aldığım sezonlarda kahrımı çekenlere, partnerim Ela Yörüklü’ye aynı zamanda yönetmenimiz Orhan Oğuz’dan Serkan Yaş’a ve içimizi ısıtan çaycımız Yaşar abiye kadar tüm emekçi Arka Sokaklar ekibine teşekkür ediyorum. 111 bölüm boyunca bizi izleyen siz izleyicilerimize, destekleyen sevgi ve saygısını hiç esirgemeden heyacanı bizimle 632 bölümdür yaşayan izleyicimize minnettarım. Bununla beraber ilk günden bugüne adımıza özel ilgi, sevgi, saygısını esirgemeyen ve desteğiyle her daim yanımızda olan on binlerce yorum, fotoğraf, video ve şarkı hazırlayarak bu yolculuğun her anını unutulmaz ve müthiş kılan Ezcem/ElYiğ ailesine gösterdikleri eşsiz sevgi için teşekkür ederim. İyi ki yollarımız sizlerle kesişti, iyi ki yolumuz buralardan bu şekilde geçti. Bu yol nereye gider inanın bilmem ama artık nerede başladığını biliyorum ve sürçülisan ettiysek af ola.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu