Genel

Hande Erçel’den Ayrılan Kaan Yıldırım Başka Biriyle Görüntülendi

Hande Erçel’den Ayrılan Kaan Yıldırım Başka Biriyle Görüntülendi. Başarılı oyuncu Kaan Yıldırım en son kendisi gibi oyuncu olan Hande Erçel ile aşk yaşıyordu. Çiftin ayrılığı kısa sürdü. Kerem Bursin ile ayrıldıktan sonra Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel bir süre sonra Kaan Yıldırım ile anlaşamayıp ayrılık kararı almıştı. İddiaya göre Kaan Yıldırım Hande Erçel’i çabuk unuttu. Kaan Yıldırım ve Hande Erçel arasında neler oluyor, ayrıldılar mı?

Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden tatil paylaşımları yapan Kaan Yıldırım’ın Hande Erçel’i unuttuğu iddia edildi. Kaan Yıldırım Bodrum’da yanında bir kadın ile samimi halde görüntülendi. Bir süre yaşadıkları aşkı gizleyen Hande Erçel ve Kaan Yıldırım’ın aşkı sonunda belgelenmişti. Yurt dışında sevgilisi Kaan Yıldırım ile el ele görüntülenen Hande Erçel önce Londra sonra da Marmaris’te aşk tatili yaşamıştı. İkili cephesinde gelişen yeni gelişme ise herkesi şaşırttı. Kaan Yıldırım ve Hande Erçel hakkında şok eden iddia magazin gündemini karıştırdı.

İddiaya göre Hande Erçel ve Kaan Yıldırım ayrıldı. Kaan Yıldırım’ın yaptığı paylaşımlar sebebi ile kulis dedikoduları arttı. Daha önce adlarının beraber anıldığı Tuğçe Açıkgöz ile beraber aynı tatil yerinden paylaşımlar yapması sebebi ile ikilinin ayrıldığı iddia edildi.

İddiaların ardı arkası kesilmezken Kaan Yıldırım bu kez Bodrum’da başka biriyle görüntülendi. Meraklı hayranları tarafından görüntülenen ikilinin gece boyunca samimi bir şekilde görüntülendikleri iddia edildi. Mekanda yakın zamanda Erşan Kuneri dizisinde beraber rol alan Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da yer aldığı söylendi.

Daha önce Hadise ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım’ın Hande Erçel ile tam olarak ayrılıp ayrılmadığı bilinmiyor. İkiliden konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. Ayrılık iddiaları ortada dolanırken oyuncu Kaan Yıldırım’ın konu hakkında ne diyeceği merak ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu