Genel

Amber Heard Davada Yenilgisi İçin Jüriyi Suçladı

Amber Heard Davada Yenilgisi İçin Jüriyi Suçladı. Dünyanın nefesini kesen dava Johnny Depp’in galibiyeti ile sonuçlanmıştı. 2017 senesinde ayrılan Amber Heard ve Johnny Depp arasında devam eden dava sonucunda mağlup olan Amber Heard ilk kez konuştu. Eski eşi Johnny Depp ile yasalar önünde hesaplaşan ünlü oyuncu Amber Heard ilk kez konuştu. Açıklamasını Today adlı programda yaptı. Dava sonucu ile ilgili söyledikleri şaşırttı.

The Rum Dairy isimli filmin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı dünyaca ünlü aktör Johnny Depp ile 2015 senesinde dünya evine giren Heard 2017’de ayrılık kararı ile ayrılmıştı. Bir dergiye aile içi şiddet hakkında verdiği röportajdan sonra Depp kendisine tazminat davası açmıştı. Davayı kazanan Johnny Depp olmuştu. Amber Heard davanın ardından katıldığı bir programda jürinin kararı hakkında konuştu.

Amber Heard jüriyi suçlamadığını dile getirdi fakat adil bir kararın alınmadığını da belirtti. Heard açıklamasında eski eşinin halk tarafından sevilen biri olduğunu söyledi. “İnsanlar onu tanıdıklarını düşündükleri için arkasındalar. O harika bir aktör buna şüphe yok.” ifadelerine yer verdi. Sosyal medyada Johnny Depp’ın hayranlarının desteğinin farkında olduğunu dile getirdi. Oyuncu sosyal medya tarafından negatif bir etki altında kaldığını söyledi ve gördüğü muamelenin etik dışı ve haksızlık olduğuna dile getirdi.

Heard “Birilerinin hakkımdaki düşüncelerini önemsemiyorum çünkü evimin mahremiyetine, evliliğim hakkında insanların ne düşündükleri önemli değil. Ortalama bir insanın bütün bunlar hakkında bilgisinin olması gerektiğine inanmıyorum. Bunları kişisel algılamıyorum, ama birisi benim bütün bu nefreti hak ettiğimi söylüyorsa yalan söylediğimi söylüyorsa gözlerimin içine bakarak sosyal medyada haklı bir şekilde temsil edildiğimi ifade edemezsiniz. Bu adil olmaz.” ifadelerine yer verdi.

Davada jüri Heard’ün Johnny Depp’e 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmederken Depp’in Heard’e 2 milyon tl zarar tazminatı ödemesi kararını aldı. Heard durumu hayal kırıklığı olarak nitelendirirken Johnny Depp ise “Jüri bana hayatımı geri verdi, çıkan karardan onur duyuyorum.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu