Genel

Alina Boz’un Yeni Dizisinde Partneri Kim Olacak?

Alina Boz'un yeni projesindeki partneri kim oldu?

Alina Boz’un Yeni Dizisinde Partneri Kim Olacak? Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizide Alina Boz’un partneri merak ediliyordu. Zengin Kız dizisinde Alina Boz’un partneri kim oldu? Başarılı oyuncu Alina Boz’un başrol oynayacağı dizide partneri fazlasıyla merak ediliyor. Alina Boz’un Zengin Kız dizisindeki partneri belli oldu. İşte merak edilen detaylar…

24 yaşındaki oyuncu Rus-Türk olan Alina Boz daha önce Cesur Hemşire, Paramparça, Daha Dandinista, Sevda’nın Bahçesi, Vatanım Sensin, Elimi Bırakma, Maraşlı, Aşk 101 gibi dizilerde yer aldı. Kaçma Birader, Bölük, Babamın Öldüğü Gün, Bandırma Füze Klübü gibi sinema filmlerinde yer almıştı. Şimdilerde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Zengin Kız dizisinde Zeynep’e hayat verecek olan ünlü oyuncunun partneri merak ediliyordu.

Merve Girgin’in fikrinden yola çıkarak Deniz Akçay tarafından yazılan Zengin Kız dizisi fakir hayatına isyan eden bebek bakıcısı Zeynep’in sınıf atlama mücadelesini konu alacak. Dizide Onur Köksal isimli karakteri ise Tarık Emir Tekin’in canlandıracağı öğrenildi. Tarık Emir Tekin Blu Tv’de yayınlanan Çıplak dizisinde yer almıştı. Daha Sonra Rise of Empires Ottoman’da ve Sadakatsiz dizilerinde yer almıştı. Oxford Üniversitesi’nde okuyan ünlü isim Şevval Sam ve Metin Tekin’in oğludur. Leman Sam’ın torunu olan Tarık Emir Tekin şimdilerde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Zengin Kız isimli dizide başrol oynayacak. Alina Boz’un partneri olan Emir Tekin hayatı izleyenler tarafından merak edildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu