Genel

8 Aylık Gupse Özay’ın Yeni Pozları

Barış Arduç'un eşi Gupse Özay'dan hamilelik pozları

8 Aylık Gupse Özay’ın Yeni Pozları. Bu sıralar Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu Barış Arduç’un kendisi gibi oyuncu olan eşi Gupse Özay’ın hamilelik pozları çok konuşuldu. 2020’de Çeşme’de kendi aralarında gerçekleştirdikleri düğün ile evlenen ünlü çift bebek beklediği haberi ile sevenlerini mutlu etmişti. Deliha filminin setinde tanışıp aşık olan ikili 2020 yılında nikah masasına oturmuştu.

Tatile çıkan ikiliden Gupse Özay’ın büyüyen karnı dikkat çekti. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan çiftin bebek bekledikleri ve Gupse Özay’ın hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bebeğini kucaklarına almaya gün sayan Gupse Özay ve Barış Arduç tatile çıktılar.

Hamile olduğunu “Yoksun yoksun diyorsunuz iki film ve bir animasyon yazdım. Boş durmadım yani. Ama önce bu küçük kız bir doğsun.” diyerek duyurmuştu. Ve bebeğinin cinsiyeti de bu şekilde öğrenilmişti.

8 aylık hamile olan Gupse Özay anne olmak için hazırlanıyor. Çeşme’de karnı burnunda görüntülenen ünlü oyuncu hamilelik dönemini gözlerden uzak bir şekilde geçiriyor. Önceki hafta eşi ve arkadaşları ile beraber Çeşme tatiline beraber çıkmıştı.

Gupse Özay arkadaşı Sarp Apak ve Bengisu Apak ile beraber denizde keyif çatmıştı. Karnı burnunda görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncuya kısa sürede birçok beğeni ve yorum yağdı.

Deliha, Küçük Esnaf, Görümce, Eltilerin Savaşı, Tatlım Tatlım, Acı Tatlı Ekşi, Deliha 2, Aykut Enişte gibi filmlerde yer alan komedinin usta isimlerinden olan Gupse Özay birkaç hafta sonra kızını kucağına alacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu