Genel

Zeynep Bastık ile Tolga Alkış Barıştı Mı Partide Görüntülendiler

Zeynep Bastık ve Tolga Alkış'ın katıldığı parti olay oldu.

Zeynep Bastık ile Tolga Alkış Barıştı Mı Partide Görüntülendiler. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık reklamcı olan Tolga Alkış ile beraber nikah masasına oturarak dünya evine girmişti. Çift evliliklerinde bir seneyi doldurmadan boşanacaklarını duyurmuştu. Şarkıcı Zeynep Bastık’ın doğum günü partisine Edis ve Tolga Alkış da katıldı. Partiyle beraber kutladılar.

Başarılı şarkıcı Zeynep Bastık üç sene boyunca aşk yaşadığı Tolga Alkış ile evlenen ünlü şarkıcı daha bir yıl dolmadan ayrılık kararı almıştı. Zeynep Bastık önceki gün 29 yaşına girdi. Doğum günü partisine boşanma aşamasında olduğu Tolga Alkış da geldi. Ayrıca şarkıcının partisine yakın arkadaşı Edis de katıldı.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık Instagram hesabından fotoğraf paylaştı. “İyi ki doğdum be, kocaman kadın oldum.” ifadelerine yer verdi. Tolga Alkış da eşinin fotoğraf karesini paylaştı ve “Doğum günü kızı” şeklinde not düştü.

Çanakkale’de dünyaya gelen Zeynep Bastık İzmir’de Jackpot isimli şarkıyla beraber profesyonel müzikle ilgilenmeye başladı. Murat Dalkılıç’ın Lüzumsuz Savaş isimli şarkısında vokalistlik yaptı. Ardından üç sene daha şarkıcının yanında bulundu. Youtube kanalında seslendirdiği şarkılarla tanındı. Ünlü şarkıcı rapçi Ezhel’in Felaket isimli şarkısına yaptığı cover ile büyük başarı elde. Daha sonra youtube kanalında şarkıları cover’ladı. Uslanmıyor bu, Mod, Marlon Brando, Her Mevsim Yazım, Yalan, Her Yerde Sen, Bir Daha, Sana Bayılıyorum, Bırakmam Doğru Mu, Fırça, Yanımda Kal, Boş Yapma, Sen Ben, Canımsın Sen, Şahaneyim gibi şarkılarla başarılı kariyer hayatına katkıda bulundu.

Ayrıca Adı Mutluluk, Sil Baştan, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Yasak Elma gibi yapımlarda yer aldı. Zeynep Bastık ve Konukları adında bir programı vardır. Ünlü şarkıcı 2021 yılında Tolga Alkış ile dünya evine girdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu