Genel

Yasemin Kay Sevgilisi Tolga Güleç’e Aşkını Haykırdı

Yasemin Kay ve Tolga Güleç'in aşkı

Yasemin Kay ve Tolga Güleç’in aşkı. Başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen ve oyuncu erkek arkadaşı Tolga Güleç ayrıldığı iddiası ile magazin gündemini sallamıştı. Erkek Severse isimli dizinin setinde taşınıp aşk yaşamaya başlayan Yasemin Kay Allen ve Tolga Güleç’in ayrılık haberinin konuşulmasının üzerine ikiliden cevap niteliğinde bir paylaşım geldi. İkilinin aşk dolu paylaşımı magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Merhamet, Şeref Meselesi, Kavak Yelleri, Hayat Devam Ediyor, 46 Yok Olan, Muhteşem Yüzyıl, İyi Günde Kötü Günde isimli dizileri ile tanınan 32 yaşındaki oyuncu Yasemin Kay Allen ve oyuncu Tolga Güleç’in dizi setindeki arkadaşlığı aşka dönüşmüştü. Allen sevgilisi Güleç’i ne kadar sevdiğini söyledi. Yasemin Kay Allen paylaştığı yeni fotoğraflarla sevgilisi Güleç’e aşkını haykırdı.

İlişkilerini gözlerden uzak bir hayat sürerek sürdüren ünlü çiftin aşk paylaşımı çok konuşulacak. Tolga Güleç geçen hafta magazin muhabirleri ile konuşmuştu. Yasemin Kay Allen “İlişkimiz çok yeni bir zamanda başladı. Mutlu bir şekilde de devam ediyor, nazar değmesin inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Gözler önünde ilişki yaşamadıkları için ayrılık iddiaları ile gündeme gelen çift sosyal medyada fotoğraf paylaşmışlardı. Instagram hesabından sevgilisi ile olan fotoğrafını paylaşan Kay Allen iddiaları yalanlamıştı. Bu kez yeni bir poz geldi. Tolga Güleç’in kendisini öptüğü fotoğrafı paylaşan Yasemin Kay Allen paylaşımında “Seni sevmek ne güzel, ne muhteşem.” sözlerine yer verdi.

Hatırla Sevgili, Gece Gündüz, Adını Kalbime Yazdım, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hayat Ağacı, Son Çıkış, Poyraz Karayel, Fazilet Hanım ve Kızları, Yüzleşme, Leke, Kızım gibi kokuyorsun, Kırmızı Oda, Masumiyet, Erkek Severse isimli dizilerde yer alan Tolga Güleç 2013 yılında Yeliz Şar ile evlenmişti. 2017’de yollarını ayırmışlardı. 2022 yılında oyuncu Yasemin Kay Allen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu 40 yaşındadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu