Genel

Turabi Acun’a Rakip Mi Geliyor?

Turabi Acun Ilıcalı'nın işine mi girdi?

Turabi Acun’a Rakip Mi Geliyor? İki kez Survivor şampiyonu olan başarılı yarışmacı Turabi, Acun Ilcalı ile restleşmeye devam ediyor. Turabi Çamkıran bir yarışma programı hazırlayacağını belirtti. Turabi’nin açıklamaları televizyon gündeminde bomba etkisi yarattı. Survivor yarışması ile tanınan başarılı yarışmacı Amerika’da da yarışma programlarına katılmış ve birincilik elde etmişti.

Kendisinin patron olacağı bir yarışma programı yapacağını açıklayan Turabi’nin yaptığı açıklama sosyal medyada yankı uyandırdı. Turabi açıklamayı Twitter üzerinden yaptı. “Yarışma programlarından 10,000,000$ daha kazanacağım ve kendi yarışmamı yapacağım. Yarışmamda kavga, küfür, kıyamet her şeyi serbest yapacağım. Düzgün insan ayakları yapanlar da cezalandırılacak. Yarışmada oylama ile elenen kişi, istediği herhangi birini seçecek, son bir eleme oyunu oynayacak, kaybeden eve gidecek” açıklamalarında bulundu.

Turabi açıklamalarında isteyen bütün Survivor şampiyonlarının onur konuğu olarak alabileceğini belirtti. Şampiyonlarsan isteyen olduğu takdirde yarışmacının yorumcuları da olabilir. Şampiyonların yorumcu olması çok güzel olur. Zaten anca şampiyon olmuş kişiler nasıl şampiyon olacağını anlatabilir.” ifadelerine yer verdi.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Survivor yarışması ile tanınan ünlü isim 3 Temmuz 1987’de dünyaya geldi. Kahramanmaraşlı olan Turabi, Gazi Lisesi’ne gitmiştir fakat liseyi bitiremedi. Survivor’dan sonra lise eğitimini bitirdi. Birçok dövüş sanatı ile ilgilenmiştir.

2013’de Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katıldı. Yarı finale kadar yükseldi. 2014 yılında Survivor’a katılarak Survivor şampiyonu oldu. Ardından 2015 All Star’a katıldı ve yine birinci oldu. Survivor All Star 2018’e katılan Turabi Çamkıran bu kez şampiyonluk elde edemedi. ABD’de yayınlanan The Challange: War Of The Worlds adlı yarışmada birincilik elde etti. Bazı reklam filmlerinde ve sinema filmlerinde yer almıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu