Genel

Survivor Nisa ve Ogeday Aşkı Bitti Neden Ayrıldılar?

Survivor Ogeday ve Nisa ayrıldı

Survivor Nisa ve Ogeday Aşkı Bitti Neden Ayrıldılar? Survivor All Star 2022 Şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken ayrıldı. Aşk hayatı ile dikkat çeken isimlerden olan Ogeday ve Nisa ayrıldılar. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ikilinin yaptığı şey ayrılık iddialarını doğruladı.  Peki ünlü çift neden ayrıldı?

Survivor All Star’a aşk hayatları ile damga vuran isimlerden olan Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı ayrıladılar. Daha önce birçok yarışmacının gündeme gelmesinin ardından ikili bu kez ayrılık haberleri ile gündeme geldi. Sürpriz bir şekilde şampiyon olan Nisa Bölükbaşı şampiyon olduktan sonra yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırtmıştı. Birbirlerinin fotoğraflarını sürekli beğenen ikili birbirine beğeni atmamaya başladı. Nisa ve Ogeday’dan henüz ayrılık açıklaması gelmedi fakat bu ayrılık iddiası ikilinin sevenlerini üzdü.

Daha önce Survivor’da Barış Murat Yağcı ile aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Ardından Sihirli Annem dizisinde tanıştığı eski Survivor yarışmacısı olan Ogeday Girişken ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yarışmada aşklarını olabildiği kadar saklayan ikili hakkında ayrılık iddiası magazin gündeminde yer aldı.

30 yaşındaki Ogeday Girişken Survivor 2017’de birinci olarak şampiyon olan isim olmuştu. Survivor All Star’da ise yarışmaya 8. olarak veda etti. Sihirli Annem dizisinde Yavuz’u canlandıran ünlü oyuncu Bir Lite Gözyaşı dizisinde Teoman’ı canlandırdı. Savaşçı dizisinde Astsubay Çavuş Demir Döğer’e hayat verdi. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Prens Çortunel’e hayat verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu