Genel

Mert Öcal Survivor Finaline Makbule Yüzünden Mi Gelmedi?

Mert Öcal Survivor finaline niçin gelmedi?

Mert Öcal Survivor Finaline Makbule Yüzünden Mi Gelmedi? Survivor 2022 All Star yarışmacılarından olan Mert Öcal final bölümüne gelmemesi ile dikkat çekti. Survivor finaline katılmayan ünlü oyuncu adada Sude Burcu ile aşk yaşıyordu. Nisa ise eski sevgilisinin Makbule olduğu iddiası ile gündemi sarsmıştı. Sosyal medyada Mert Öcal’ın Survivor finaline katılmaması dikkat çekti.

2022 sezonunun en dikkat çeken isimlerinden olan Mert Öcal’in finale katılmaması olay oldu. Sevgilisi Sude Burcu’nun finale katılması fakat Mert’in katılmaması aldatma iddiaları ile gündeme gelen Makbule Şakalakoğlu’nun finale gitmesi mi merak edildi. Aldatma iddiaları ile All Star’a damga vuran Mert Öcal gönüllüler takımında bulunan Sude ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Elendikten sonra beraber fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşan çift yaşadıkları ile gündemde uzun süre yer edinmişti. Nisa ise Mert’in Makbule ile aşk yaşadığını söylemişti. Mert ise yarışmadan önce Makbule ile ilişki yaşadığını itiraf etmişti ve Sude gözyaşlarını tutamadı. Mert hakkında konuşulanlardan sonra Nisa arkadaşı olan Makbule’nin bu durumda kalmasına sinirlendi.

MERT ÖCAL SURVİVOR FİNALİNE NEDEN GELMEDİ?

Mert Öcal Survivor finaline katılmayınca bu durum sosyal medyada çok konuşuldu. Mert konu hakkında sosyal medyadan açıklama yapmıştı. “İliginiz için teşekkür ediyorum çok hoşsunuz fakat ben almayayım, alana da mani olamam. Kısa bir süre sonra başka platformlarda bir arada olacağız zaten. Finale kalan arkadaşlara başarılarımı iletiyorum gönlüm Adem Kılıççı’dan yanadır, sevgilerle” ifadelerine yer vermişti.

Bazı takipçileri Makbule’nin fotoğrafını paylaştı ve “Bu kadının yüzüne bakmaya utandığından gelmedin değil mi?” yazdılar. Hatta bir kullanıcı “Makbule ile yüzleşmek ağır geldi değil mi sen de haklısın.” şeklinde yorum yaptı. Mert Öcal’ın Survivor finalinde yer almaması dikkat çekti. Survivor finaline Makbule, Nisa’yı desteklemek için geldi. Mert Öcal’ın kız arkadaşı Sude Burcu da geceye katılan isimlerden biriydi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu