Genel

Barış Akarsu Merhaba Filmi Ne Zaman Yayınlanacak

Barış Akarsu Merhaba Filmi afişi yayınlandı

Barış Akarsu Merhaba Filmi afişi yayınlandı. Ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı Barış Akarsu Merhaba Filmi afişi yayınlandı. 27 yaşınayken geçirdiği trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan efsane şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı filmin afişi dikkat çekti. Oyuncu Barış Akarsu’nun yaşadıklarını anlatacak olan filmde İsmail Ege Şaşmaz, Akarsu’ya hayat veriyor. Filmin ilk afişi hayranlarının dikkatini çekti.

Merakla beklenen biyografi filminin oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz (Barış Akarsu), Almila Ada (Zeynep), Hüseyin Avni Danyal(Selahattin Akarsu), Ebru Nil Aydın ( Hatice Akarsu), Şafak Pekdemir, Aslıhan Kapanşahin, Metin Coşkun gibi oyuncular yer almaktadır.

BARIŞ AKARSU MERHABA FİLMİ NE ZAMAN?

Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı Barış Akarsu Merhaba filmi 18 Kasım 2022’de vizyona girmesi bekleniyor. Filmde ilk başta Akarsu’nun sevgilisi karakterine Aslı Bekiroğlu hayat verecekti fakat bir röportaj sırasında “Barış Akarsu’nun trajik ölümü hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna “Ne yapayım, hayatım başı sağolsun.” şeklindeki ifadelere yer verdikten sonra tepki çekmesi üzerine filme zarar vermemek adına ayrılma kararı almıştı. Yaşananların ardından yapım şirketi de açıklamada bulunmuştu. Aslı Bekiroğlu’nun kadroda yer almayacağı söylenmişti. Onun yerine ise Almila Ada isimli oyuncu Zeynep karakterine yer vereceği kararlaştırılmıştı.

Üç Kız kardeş dizisinde Dönüş isimli karaktere hayat veren Almila Ada, Barış Akarsu Merhaba isimli filmde Akarsu’nun kız arkadaşı olan Zeynep’i canlandıracak.

BARIŞ AKARSU NEDEN ÖLDÜ?

Atv’de yayınlanan Akademik Türkiye isimli yarışmasında başarı elde eden ünlü şarkıcı Barış Akarsu tarzı ve sesi ile dönemin en popüler isimlerinden birisiydi. Islak Islak, Ayrılık Zamansız Gelir, Gözlerin, Kimdir O, Rüzgar, Vurdum En Dibine Kadar, Her şeyi Yak, Gel Gör Beni gibi şarkıları ile akıllara kazınmıştır. Ünlü şarkıcı son zamanlarında Yalancı Yarim isimli dizide yer alıyordu. Merve Sevi ile başrol oynayan Akarsu popülerliğin zirvesindeydi. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu, Bodrum’da 27 Haziran 2007’de trafik kazası geçirdi, 4 gün yoğun bakımda kalan şarkıcı hayatını kaybetti. Ölümü ile beraber tüm ülkeyi yasa boğan genç şarkıcı eşsiz sesi ile her zaman hatıralarda kalmaya devam edecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu