Genel

Ben Bu Cihana Sığmazsam Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Oktay Kaynarca'nın Yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam hakkında merak edilenler.

Ben Bu Cihana Sığmazsam Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Yapımcılığını yapıp başrolünü oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazsam isimli dizi ile Oktay Kaynarca gündemden düşmüyor. Atv ekranlarında yayınlanacak dizi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile dikkat çeken Oktay Kaynarca yeni dizisini duyurdu. Ekranlara yeni bir diziyle dönen ünlü oyuncu bu kez dizinin yapımcılığını kendisi yapıyor. Habere göre proje tasarım ve hikayesini Oktay Kaynarca ve Onur Tan’ın beraber yaptığı dizinin yönetmeni Onur Tan’dır. Ali Can Yaraş, Mahinur Ergun, Yusuf Reha Alp’in senaryosunu yazdığı dizinin çekimleri İstanbul’da yapılmaktadır. Hatta bazı bölümler Semerkand ve Buhara da yapılacak.

Ben Bu Cihana Sığmazsam isimli dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Özkan, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Eren Vurdem, Ragıp Savaş, Kerem Kupacı, Batuhan Sezer, Ahmet Yıldırım, Burcu Binici, Aylar Melayeva, Işıl Yücesoy, Oğuzhan Çoban, Doruk Öztürk, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Mina Derman, Aslı Sevi, Pelin Ulusakar, Değer Alp, Mert Kırlak gibi isimler yer almaktadır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZSAM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Atv ekranlarında yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi yayın tarihi henüz net değil. Dizide Oktay Kaynarca Cezayir isimli karakteri canlandıracak. Pelin Akil ise Firuze karakterine hayat verecek. Ebru Özkan dizide Leyla’yı canlandıracak. Merakla beklenen diziye ait fotoğrafları paylaşan Oktay Kaynarca başarılı oyunculuğu ile yine izleyiciyi kendisine hayran bırakacak gibi görünüyor.

Çekimleri Haziran ayının sonunda başlanan dizi izleyici ile Eylül ayında buluşması bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile gündemden düşmeyen Oktay Kaynarca’nın yeni dizi Ben Bu Cihana Sığmazsam şimdiden izleyicinin ilgisini çekmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu