Genel

Arda Kural’dan Dikkat Çeken İtiraf: Senaryoyu Okurken Ağladım

Arda Kural Yıldızlara Bak'ın çekimlerinde konuştu.

Arda Kural’dan Dikkat Çeken İtiraf: Senaryoyu Okurken Ağladım. Bir dönem yaşadığı sorunlar sebebi ile sıkıntılı zamanlar yaşayan Arda Kural rol aldığı “Yıldızlara Bak” isimli filmin çekimlerinde konuştu. Kural “Senaryodan çok etkilendim ve okurken ağladım.” ifadelerine yer verdi.

Ferit Tuğluk’un haberine göre Arda Kural geçirdiği zor dönemleri geride bırakıp mesleğine geri döndü. Tükriye’nin Leonarda DiCapriosu olan Arda Kural setlere geri dönme kararı aldı. Yönetmenliğini ve senaryosunu Doruk Tüzel’in yapmış olduğu cast direktörlüğünü ise Berna İçöz’ün yaptığı dram filminde Arda Kural da yer alıyor. Öykü Gemici, Altan Erkekli, Güven Hokna, Tarık Pabuçoğlu gibi isimlerin yer aldığı filmde Nilay Yeral da yer alıyor.

“Yıldızlara Bak” isimli filmin çekimlerinde sete çıkan Arda Kural “Senaryoyu okurken baya etkilendim ve ağladım.” ifadelerine yer verdi. Filmde kendi hayatından kesitlerin olduğunu dile getirdi. Ünlü oyuncular Tarık Pabuççuoğlu, Güven Hokna ve Altan Erkekli’nin yeyr aldığı filmde onların da çok etkilendiklerini dile getirdi.

42 yaşındaki Arda Kural Yalova Lisesinde Kimya bölümünü okudu. 2 sene boyunca sinema eleştirmenliği ve dramaturji eğitimi alan ünlü oyuncu 1999 yılında kendi tiyatrosunu kurdu. Siyah Oyuncular Tiyatro’sunda kendi yazdığı Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Belirtisiz Nesneler gibi oyunlarda yer aldı. Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay karakterine yer verdi. Daha sonra Yedi Numara, Kuzenlerim, Yeşil Işık, Bizim Konak, Lise Defteri, Çınaraltı, Beşinci Boyut, Banyo, Sahne, Kızlar Yurdu, Çok Özel tim, Emret Komutanım, Büyük Buluşma, Kaptan, Kelebek Çıkmazı, Dur Yolcu, Doludizgin Yıllar, Kubilay, Gelecekten Bir Gün, Ayaz, Nefrin El turab, Tutunamayanlar gibi projelerde yer almıştır. Başarılı oyuncu 42 yaşındadır. Son olarak Yıldızlara Bak isimli filmde Selim karakterine hayat vermektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu