Genel

Acun Ilıcalı’dan Sevgilisine Romantik Kutlama

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'dan romantik pozlar

Acun Ilıcalı’dan Sevgilisine Romantik Kutlama. 23 yaşına giren sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününü kutlayan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Ayça Çağla Altunkaya’nın yeni yaşını kutladılar. Türkiye’nin önemli iş insanlarından 53 yaşındaki Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününü kutladı.

Şeyma Subaşı ile evliliği bittikten sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kutladı. Masa başında yedikleri yemeğin fotoğrafını paylaşan Ilıcalı “Çok şey yazabilirim sana ama yüzüne söylemek en güzelidir. Doğum günün kutlu olsun, yüzün hep bu şekilde gülsün. Nice mutlu yıllara.” ifadeleri gündeme bomba gibi düştü.

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı’nın romantik paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu ayrıca birçok yorum da geldi. Hayranları ikiliyi ne kadar yakıştırdıklarını söylediler. 1999 doğumlu Ayça Çağla Altunkaya 23 yaşında girdi. Basketbol ile yakından ilgilenen ünlü isim hemşirelik okulundan mezun oldu. Yalova’da oturan Ayça Çağla, iki senedir ünlü yapımcıyla aşk yaşıyor.

Survivor finalinde görülen Acun Ilıcalı uzun süren maratonun bitmesinin ardından kendisine özel hayatına adadı. Ünlü yapımcı ve iş insanı Acun Ilıcalı’nın sevgilisi dikkatleri üzerine çekti. Şeyma Subaşı ile benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken Ayça Çağla Altunkaya yeni yaşına girdi.

Acun Ilıcalı ilk evliliğini Seda Başbuğ ile yapmıştı. Bu evlilikten Banu adında bir kızı vardır. 32 yaşında olan Banu’nun bir kızı olmuştu. İkinci evliliğini Zeynep Yılmaz ile yapan ünlü ismin bu evliliğinden Leyla ve Yasemin adında iki kızı dünyaya gelmişti. Son evliliğini ise Şeyma Subaşı ile yapan Acun Ilıcalı’nın Melisa adındaki kızı da bu evliliğinden dünyaya gelmiştir. TV 8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı’nın aynı zamanda Exxen adında bir dijital içerik platformu vardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu