Genel

Ozan Güven Muhabirlerle Tartıştı

Ozan Güven gazetecilerle tartıştı

Ozan Güven Muhabirlerle Tartıştı. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündemden düşmeyen Ozan Güven geçen gün Bodrum’da görüntülendi. Magazin muhabirleri ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Ozan Güven kendisini çeken muhabirlerle çıkıştı. “Kamerayı indir, adam gibi karşılıklı konuşalım.” dedi.

47 yaşındaki ünlü oyuncu sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şikayet uyguladığı iddiası ile gündemden geldikten sonra ekranlarda görülmemeye başlamıştı. Ozan Güven geçtiğimiz ay oğlu Ali ile beraber Nişantaşı’nda objektiflere yansımıştı. 13 yıl 6 aya kadar hapis istemi ile yargılandığı dava nedeni ile mesleğine ara veren oyuncu mahkeme bittikten sonra devam edeceğini belirtmişti.

Cem Yılmaz’ın neredeyse bütün projelerinde yer alan ünlü oyuncu Cem Yılmaz’ın dijital platformunda yayınlanan 8 bölümlük dizisi Erşan Kuneri hakkında açıklama yapmıştı. Projeyi iyi bulduğunu belirten Ozan Güven projede neden olmadığı sorularına “Bu kez ayrı olmayı tercih ettim. Çok keyfim yoktu. O Yüzden oynamadım.” ifadelerine yer verdi. Sosyal medyada küfürlü içeriği ile olumsuz yönde eleştiri alan Erşan Kuneri hakkında “Ben diziyi beğendim, beğenmeyen izlemesin bence.” demişti.

Ortakent’de görüntülenen Ozan Güven plajda bir kız arkadaşları ile beraber görüntülendi. Magazin mensupları ile yaşadığı sorunlarla bilinen ünlü oyuncu kız arkadaşının gitme uyarısına rağmen magazin muhabirlerinin yanına geldi. “İzinsiz çekemezsiniz buradan git. İnsanları rahatsız ediyorsun.” şeklindeki çıkışa gazeteciler “İşimizi yapıyoruz biz Ozan Bey, sizden başka kimseyi çekmiyoruz. Rahatsız olunacak bir durum söz konusu değil.” ifadelerine yer verdi. Ozan Güven ise sinirlendi. “Aferin size, git artık buradan. Kamerayı da indir adam gibi karşılıklı konuşalım.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu