Genel

PTT’den Maaş Alanlara Karşılıksız 3600 TL Ödeme Yapılacak

PTT’den maaş alanlara 3600 TL’nin ücretsiz ödeneceği açıklandı. Duyuru neredeyse tüm emeklilerin dikkatini çekmeyi başardı.

PTT’den maaş alanlara müjdeli haber verildi. Aktif Bank tarafından yapılan açıklamada resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayımlandı. Yayınlanan duyuruda PTT ile Aktif Bank arasındaki işbirliği devam ederken, emeklilerin emekli maaşlarını PTT’ye aktarmaları halinde 3600 TL ek ödeme alacakları belirtildi.

Aktif Bank ile PTT arasında yapılan anlaşma kapsamında PTT ile online işbirliği yapan ilk banka olan Aktif Bank tarafından organize edilen emeklilere maaş hesaplarını PTT’ye aktardıklarında nakit desteği verileceği açıklandı. Banka tarafından verilen kredi hizmetinde nakit desteğinin kişinin ödeme performansına bağlı olarak değişeceği açıklandı.

Herkes 3600 TL alacak

Maaşını PTT’ye taşıyan her emekliye Aktif Bank tarafından 3600 TL promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Maaşını PTT’den alanlar, PTT şubesine gitmelerine gerek kalmadan promosyonu doğrudan hesaplarına alabilecekler. Aktif Bank’ın emekli kredisinden yararlanabilmek için maaş hesaplarını PTT’ye getirmeleri gerekiyor. Aktif Bank’ın havale işlemini devreye almasıyla birlikte 3600 TL’lik promosyon hesaplara yatırılacak.

Aktifbank tarafından yapılan açıklamada:

Maaşını PTT’den alma sözü veren kredi emeklisi müşterilerimize 3600 TL hediye!

PTT emekli maaşını alma sözü veren kredi müşterilerimize 3.600 TL hediye. Siz de en yakın PTT işyeri ile iletişime geçin, bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu