Genel

Survivor Acun ve Batuhan Mahkemelik Oldu

Batuhan Karacakaya ve Acun Ilıcalı mahkemelik oldu

Survivor bu sene oldukça olaylı geçmişti. Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı olmuştu fakat rakipleri ve izleyiciler bu durumdan memnun olmadıklarını sosyal medya hesaplarından ifade ettiler. Yarışmacılardan Nagihan, Batuhan gibi isimler Nisa’nın hak etmediğini üstü kapalı bir şekilde söylemişti.

Batuhan Karacakaya’nın annesinin “Oğlumun hakkını yediler” iddiasının ardından Acun Ilıcalı bu duruma tepki göstermişti. “Sizin oğlunuzun hakkını neden yiyelim? Oğlunuz bir kere bir oylama mı kazanmış?” diyerek duruma tepki göstermişti.

Hatta tepkilerden sonra Acun Ilıcalı oy oranlarını da paylaşmıştı. Survivor 2022 All Star bu sene de fazlaca konuşulmuştu. Yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya ile sunucu Acun Ilıcalı birbirine girdi.

Yarışmada 8 tane yarışmacı 3 milyon TL değerinde otomobil kazanmıştı. Batuhan Karacakaya Survivor finalinde sorunlar yaşanması üzerine araba ödülünün verilmediği söylenmişti. Sosyal medyada dolaşan iddiaya göre Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı’ya dava açtı. Sözleşmeleri ve belgeleri sunan Batuhan Karacakaya 3 milyon değerinde kazandığı aracın kendisine 1 ay olmasına rağmen verilmediğini söyledi. Bu iddia ile dava açtı.

Ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya’dan dava iddiasını doğrular yönde bir açıklama gelmedi. Ünlü oyuncu daha önce Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Bıçak Sırtı, Aşkı Memnu, Sen de Gitme, Umutsuz Ev Kadınları, Diriliş Ertuğrul gibi projelerde yer almıştır. Dersimiz Atatürk, Bekle Beni, Aşk Tesadüfleri Sever, Uzun Hikaye gibi sinema filmlerinde yer almıştır. Survivor 2021 senesinde ve Survivor 2022 senesinde yarışan Karacakaya 2021 yılında 7. olurken 2022 senesinde ise 3. olmuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu