Genel

14 milyon emekliye 14 bin TL nakit ödeme müjdesi

14 milyon emekliye müjdeli haber: 14 bin TL nakit ödeme. Başvurunuzu emekli maaş hesabınız üzerinden yapmanız halinde yararlanabileceğiniz nakit kampanyası hakkında bilgiler paylaşıldı.

Başvurunuzu emeklilik hesabınız üzerinden yapmanız halinde kullanabileceğiniz nakit kampanyası hakkında bilgiler paylaşıldı. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız PTT aracılığıyla başlatılan bu kampanyaya katılabilirsiniz.

Emekli maaşlarını PTT aracılığıyla alan vatandaşlar için uygun faiz oranlarıyla kredi ödemesi yapılırken, daha önce kredi kullanmış ve düzenli ödeme yapmış kişilere 14000 TL’ye kadar daha ödeme yapılacak.

Emekli maaşlarını PTT aracılığıyla alan tüm vatandaşlar için yapılan bu ihtiyaç kredisi ödemesi 14000 TL 36 ay vadeli hesaplara yatırılıyor. Banka müşterisi iseniz işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve ödemeleri hesaplarınıza yatırarak kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılacak tüm vatandaşlar emekli maaşı müşteri hesabı üzerinden işlem yapılmaktadır. Nakit kredi kullanmak istiyorsanız 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi hesaplarınıza katılarak başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

PTT KREDİ BAŞVURUSU

Ptt kredi başvurusu yapmak istiyorsanız eğer banka müşterisi iseniz işlemlerinizi PTT şubeleri aracılığı ile yapabilirsiniz. Eğer Ptt üzerinden SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaksanız cep telefonunuz üzerinden SMS göndererek de işlem yapabilirsiniz.

SMS ile nakit başvurusu yapmak için PTT yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazarak 30 50 numarasına bu mesajı gönderebilir, kısa mesaj göndererek PTT, Emekli Kredisi kampanyasına başvurabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu