Genel

Zafer Algöz’den Eleştirdiği ‘Gibi’ Hakkında Açıklama

Zafer Algöz'den gibi açıklaması

Zafer Algöz’den Eleştirdiği ‘Gibi’ Hakkında Açıklama. Başarılı oyuncu Zafer Algöz Ken Taç Dis’in lasmanına katıldı ve basın mensuplarının sorduğu sorulara cevap verdi. Netflix ekranlarında yayınlanan Erşan Kuneri isimli dizi ile dikkatleri üzerine çeken usta oyuncu Erşan Kuneri beğenilmeyince yapılan eleştirilere Gibi isimli yapımı eleştirerek cevap verdi.

Erşan Kuneri’yi izleyen bir takipçi ünlü oyuncunun oynadığı dizi hakkında “Bir tık Gibi esintisi var.” demesi üzerine verdiği yanıtla olay olmuştu. Ünlü oyuncu Zafer Algöz katıldığı lansmanda üçüncü kitabının isim babasının Can Yılmaz olduğunu belirtti. “Kitabın adını bana konum atsana koyacaktım.” ifadelerine yer verdi. Fakat ardından Ken Taç Dis olarak koyma kararı aldığını belirtti. Kitabın tanıtımını yaptıktan sonra misafirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Zafer Algöz “Kitaplarda toğlu taşımanın içinde okumayınız. ibaresini koymayı teklif ettim.” diyerek şaşırttı.

“Durup dururken gülünce olay çıkıyor çünkü.” diyen ünlü oyuncu “Bir okurum Teksas’da bir barda kitabımı okurken kahkaha atınca olanlar olmuş adamın biri yanlış anlayıp olay çıkarmış” ifadelerine yer verdi.

İmza gününde basın mensuplarının sorularına cevap veren ünlü oyuncu Gibi dizisi hakkında söyledikleri ile olay olmuştu. “Bizim seviyemize gelmesi için 2 fırın ekmek yemeli. 4 fırın da İzmir boyozu yemeli.” ifadelerine yer verdi.

Hatta “Abi işin uzmanısınız ama Gibi’de bir bölüm olsa oynasaydınız ne güzel olurdu Feyyaz Yiğit komedisinde sizleri izlemek.” deyince ünlü oyuncu “Feyyaz Yiğit Komedisi mi?” deyince yine olay olmuştu.

Zafer Algöz Tweetlerinin hatırlatılmasının ardından “Ben onu şaka amaçlı söylemiştim. Bilerek bir süre cevap da vermedim yazılan şeylere. Benim tek hatam sosyal medyada bu şakayı yapmak oldu. İnsanlar mantıken yanlış anladı. Feyyaz ile aynı dergiye yazarız, ben bu espriyi Feyyaz’ın da olduğu bir masada yapmış olsam o da gülerdi. Projeleri çok iyi bence de.” ifadelerine yer verdi.

Zafer Algöz “Gelecek yaza kadar sekiz bölüm çekip seyircilerle buluşmayı düşünüyoruz. Cem Yılmaz’ın bu işi Türkiye’de tek.” ifadelerine yer verdi. Zafer Algöz’ün açıklamaları magazin gündeminde yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu