Genel

Yuva Yıkan Kadın Oldun Mu Sorusu Karşısında Tuba Ünsal Gözyaşlarına Boğuldu

Tuba Ünsal boşanma aşamasında olan Caner Karaloğlu ile aşk yaşıyor Sorulan soru karşısında gözyaşlarını tutamadı

Yuva Yıkan Kadın Oldun Mu Sorusu Karşısında Tuba Ünsal Gözyaşlarına Boğuldu. Modacı olan Elisabeth Mas il ayrılık sürecinde olan Caner Karaloğlu ile aşk yaşayan Tuba Ünsal konuk olduğu programda yuva kadın oldu mu şeklindeki soru karşısında gözyaşlarına boğuldu. Ünlü oyuncu gözyaşları içerisinde gerçekleri anlattı.

Cansu Canan Özgen’in Blu Tv ekranlarında yayınlanan 40 programına konu olan Ünsal, Caner Karaloğlu hakkında sorulan sorulara yanıt verdi. Bir mekanda karşılaşan Elisabeth Mas ve Tuba Ünsal, birbirine girmişlerdi ve taraflar mahkemelik olmuşlardı. Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, olayların ardından ilişkisini bitirmişti ardından Karaloğlu da eşi ile barışmıştı.

Programda sorulan soru karşısında konuşan Tuba Ünsal “Yuva yıkan kadın oldun mu?” sorusu karşısında gözyaşlarını tutamadı. “Asla öyle bir kadın olmadım. Böyle şeylerden de çok da korkarım bildiğim kadarıyla… O kadar girmek istemediğim bir durumdur ki.. Bu konuda ne konuşsam boş kalır benim içim çok rahat, yanlış bir şey yapmadım. Kimsenin yuvasını yıkıp  kimsenin eşini elinden almadım. Zaten eğer böyle olmasaydı mahkemeler ceza verirdi bana. Davalar da geri çekilmezdi eğer ben yalan söylüyor olsaydım çok daha pür pak olabilirdim. Bu konulara girmek istemiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca modellik yıllarında tacize maruz kalıp kalmadığı sorusuna da cevapladı. Erkan Özerman’ı kast ederek konuştu. “2022 yılında bir ismin Türkiye’de taciz konuları gündemden düşmüyor. Bu olayı konuşmamız gerekiyor, herkes kimden bahsettiğimi biliyor. O insanı tanımam ama sistematik çıkan haberler var ve bu haberler benim dikkatimi çekiyor. Medya neden sessiz kalıyor, bu yarışma neden bu sistemle yapılıyor?” ifadelerine yer verdi.

Yıllar önce yer aldığı Vizontele Tuuba’da oynarken Yılmaz Erdoğan’ın kendisine aşık olup olmadığı sorulunca Tuba Ünsal “Bu Yılmaz Erdoğan’a büyük haksızlık. Yılmaz gibi bir ustaya önemli yazara yapılmış bir haksızlık. Cevap bile veremem.” ifadelerine yer verdi. Tuba Ünsal başarılı kariyeri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Seni Çok Özledim, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Tövbeler Tövbesi, Ruhumun Aynası, İçerde, Aşk 101, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerde yer almıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu