Genel

Yeni Anne Olan Hande Soral Oğlu İle Tatilde

Hande Soral minik oğlu ile tatilde.

Yeni Anne Olan Hande Soral Oğlu İle Tatilde. Başarılı oyuncu Hande Soral oğlunu birkaç hafta önce kucağına almıştı. İsmail Demirci ile ilk çocuklarını kucaklarına alan ünlü çift anne baba olmanın heyecanını yaşıyorlardı. Oğullarına Ali ismini veren ikilinin tatile çıktığı öğrenildi. Hande Soral’ın minik oğlu ile pozları olay oldu.

2017 yılında evlenen ikili çocuklarını kucaklarına aldılar. Doğum sürecini hayranları ile paylaşan ünlü oyuncu Hande Soral pozları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 16 saat süren doğum kareleri ile duygusal anlar yaşayan ünlü oyuncuya hayranlarından tebrik mesajları gelmişti.

Ardından oğlu ile beraber dergi çekimleri yapmıştı. 37 yaşındaki İsmail Demirci ile evli olan 35 yaşındaki Hande Soral doğum fotoğrafları ile şaşırtmıştı. Hande Soral’in doktoru ise doğumdan sonra açıklama yapmıştı. “Hiçbir şey kolay olmadı saatler sürdü. Dile kolay tam 16 saat sürdü. Hande tüm bu süreç boyunca kendine resmen hayran bıraktı. Her anında bize olan inancı ve uyumu inanılmaz bir hale geldi.” ifadelerine yer verdi.

Şimdilerde anne babalığın tadına bakan ünlü çift İsmail Demirci ve Hande Soral kahvaltıya çıkarak oğullarının ilk ayını kutladılar. Ünlü oyuncu İsmail Demirci oğlu ile olan gönderisine “Oğlum ile alemlere akıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Hande Soral ise “Ali Bey ile plaj vakti.” ifadelerine yer vererek paylaşımda bulundu. Taze anne olan Hande Soral’in oğlu ile olan pozları dikkat çekti. 35 yaşında ilk bebeğini kucağına alan ünlü oyuncu Hande Soral’in hamilelik pozları dikkatleri üzerine çekti.

Küçük Kadınlar, Gecekondu, Alev Alev, Fatih, Çalıkuşu, Yılanların Öcü, Kalbim Yangın Yeri, Evlat Kokusu, Biz Size Döneriz, Tahin Pekmez, İsimsizler, Müstakbel Damat, Kovala, Bir Zamanlar Çukurova, Alef: Mai Hülya projelerinde yer almıştır. Eşi İsmail Demirci ile İki Aile, Türkan, Sessiz Gece, Reaksiyon, Tut Sözünü, Kurtlar Vadisi Pusu, Serçe Sarayı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Babaların Babası, Babamın Günahı, Çarpışma, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Yalancılar ve Mumları, İyilik isimli dizilerde yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu