Genel

Yasak Elma sezon finali : başrol oyuncuları diziye veda etti

FOX TV ekranlarında  sezondur televizyon izleyicisiyle buluşan Yasak Elma dizisi bu akşam sezon finali yapıyor. Yasak Elma sezon finalinde başrol oyuncuları diziye veda etti. İzleyenler hangi oyuncuların Yasak Elma’dan ayrılıp devam edeceğini merak ediyor.

Ekranların ilgiyle takip edilen Yasak Elma dizisi sezon finali sürprizlerle dolu sahnelere yer verirken izleyicilerin kafasını karıştıracak gelişmeler yaşanacak.

son bölüm kafaları karıştıran bir sahneyle bitecek. Yıldız kıskançlık krizi sonrası kendisini Ender ve Çağatay’la aynı arabada bulur. Doğan’ın Çağatay’ı yok etme planı işler ancak arabada bu kez Ender’in yanı sıra Yıldız da vardır. Frenleri tutmayan araç uçurumdan aşağıya yuvarlanır. Söz konusu sahnelerin gündeme gelmesinin ardından, kulislerdeki bilgi Çağatay’ın ve Ender’in öleceği yönündeydi. Ancak “çok yoruldum” diyen Şevval Sam cephesinde dizide kalabileceği yönünde yeni bilgiler gelmeye başladı. Bu durum da önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Yapımcı Fatih Aksoy’un başrol oyuncularıyla tek tek görüşeceği öğrenildi.

Yasak Elma şu sıralar iddialı sezon finali bölümü hakkındaki iddialarla gündemde. Birçok oyuncunun bu sezon diziye veda edeceği iddiasının yanı sıra sürpriz bir oyuncunun da ekibe dahil olduğu söylentileri duyulmaya başlandı. Öyle ki sezonun son bölümü için Kıbrıs Türkü ünlü oyuncu İnci Pars Özgürgün’ün kadroya konuk olarak dahil olacağı öğrenildi.

İnci Pars, KKTC’nin eski başbakanı Hüseyin Özgürgün ile evli.

Öte yandan İnci Pars Özgürgün dizinin sezon finaline konuk olacak. Başarılı oyuncu dizide Ender’in arkadaşı Seda karakterine hayat verecek. Oyunculuk kariyerine bebek arası veren Özgürgün, böylece Yasak Elma’yla mesleğine dönüş yapmış olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu