Genel

Yağmur Atacan Instagram Açtı Karısı Pınar Altuğ Dalga Geçti

Yağmur Atacan Instagram Açtı Karısı Pınar Altuğ Dalga Geçti. Doktorlar dizisindeki Hasan karakteri ile tanınan Yağmur Atacan oyunculuğu bırakmıştı. Manken ve oyuncu eşi Pınar Altuğ ile evli olan Yağmur Atacan sonunda Instagram açtı. Instagam kullanmayı öğrenmeye başlayan Yağmur Atacan, karısının kendisi ile dalga geçmesi üzerine ilginç paylaşımlar yaptı. Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ arasındaki diyalog çok konuşuldu.

2008 yılında dünya evine giren Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor. Sosyal medya hesabı kullanmayan Yağmur Atacan Instagram’ı yeni açtı. Kullanma konusunda yeni yeni bilgiler edinen Yağmur Atacan kendisinin fotoğrafını paylaşıp üstüne “Pınar Altuğ, hayatım sen nasıl çekiyor, nasıl paylaşıyorsun inanamıyorum. Nasıl emin olabiliyorsun anlat.” dedi.

Yağmur Atacan paylaşımlarında eşini etiketleyerek paylaşım yapmaya çalıştığını göstermiş oldu. Yaptığı konuşmaları paylaşan Yağmur Atacan ile eşi Pınar Altuğ dalga geçti. “Ay acaba açmasa mıydı, anladığım kadarıyla her konuşmayı paylaşacak.” ifadelerine yer verdi.

Yağmur Atacan ise bu sözlerden sonra “Ulan bu saatten sonra hanımdan nasıl Instagram kullanılır bunu da öğrenmek varmış.” ifadelerine yer verdi. Eşi kendisi ile dalga geçince ev halini paylayan Atacan “Savaş istiyorsan savaşırım.” diyerek herkesi güldürdü. Pınar Altuğ da Yağmur Atacan’ın ev halini paylaştı ve “Ev BBG’ye döndü, 08 Pınar yazıcam.” ifadelerine yer verdi. İkili arasında yaşanan komik diyalog takipçilerini de fazlasıyla güldürdü.

2008 senesinde dünya evine giren Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’ın Su Atacan isminde kızları var. Su Atacan’ın mezuniyet töreninden resim paylaşan Pınar Altuğ kızıyla gurur duyduğunu belirtti. Çocuklar Duymasın isimli dizide canlandırdığı Meltem karakteri ile bilinen aynı zamanda mankenlik yapmış olan Pınar Altuğ  yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Pınar Altuğ ve Su Atacan’ın fotoğrafları sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu