Genel

Will Smith Oscar Tokadı İçin Özür Diledi

Will Smith'den Chris Rock'a özür

Will Smith Oscar Tokadı İçin Özür Diledi. Oscar töreninde eşiyle dalga geçmesi üzerine sunucu Chris Rock’a tokat atan Will Smith uzun süre sonra sessizliğini bozdu. Paylaştığı video ile beraber sunucudan özür diledi ve pişmanlığını dile getirdi.

Ünlü oyuncu Will Smith King Richard” filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü aldığı 94. Oscar Ödül Töreni’nde sahneye çıkarak komedyen Chris Rock’a tokat atarak tüm dünyayı çok etmişti. Will Smith olaydan duyduğu pişmanlığı ifade eden bir video paylaşarak gündeme geldi.

Amerikalı ünlü aktör İkizler Projesi, Doğruyu Söyle, Ben Efsaneyim, Hancock, Devlet Düşmanı, Çılgın İkili, Aşk Doktoru, Yedi Yaşam, Kurtuluş Günü, Ben Robot, Siyah Giyen Adam, Suicide Squad gibi birçok filmde yer almıştır. Ünlü aktörün Oscar ödül törenindeki tokat olayı uzun süre dünya gündeminden düşmemişti.

Başarılı aktör Will Smith, olaydan sonra yaptığı bir paylaşımla özür dilemiş, sonra da sessiz kalmayı tercih etmişti. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan ünlü oyuncu bu kez düzgün bir şekilde özür diledi. O an her şeyin kendisi için bulanık olduğunu dile getiren ünlü oyuncu “Chris’e ulaştım ve bana gelen mesaj şuydu ki henüz konuşmaya hazır olmadığı, hazır olduğunda bana ulaşacağı şeklindeydi. Chris, senden özür diliyorum. Davranışım kabul edilemezdi ve ne zaman konuşmaya hazır olursan burada olacağım.” ifadelerine yer verdi. Ayrıca ünlü oyuncu Chris’in annesine ve ailesine de özür diledi. “O an fark etmediğim bu hareketin ne kadar insanı kırabileceğiydi.” ifadelerine yer verdi.

O an yaşananları tekrar tekrar düşündüğünü ve anlayarak ne kadar hata yaptığını belirten ünlü oyuncu “İnsanları hayal kırıklığına uğrattım bundan nefret ediyorum. Ben bir insanım ve hata yaptım. Kendimi adi biri olarak görmemeye çalışıyorum aslında.” ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu