Genel

Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade Aşk Mı Yaşıyor Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu

Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade aşk mı yaşıyor?

Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade Aşk Mı Yaşıyor Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu. Gökhan Alkan ile ilişkisini ani bir şekilde bitirmişti. Sosyal medyadan fotoğrafları kaldırıp birbirlerini takipten çıkmışlardı. Bunun üzerine Nesrin Cavadzade’nin Üç Kuruş dizisindeki partneri Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. İddialara ilk yanıt geldi.

Üç Kuruş dizisinde başrol oynayan ikilinin arkadaşlıklarını ilişkiye taşıdıkları iddia edildi. Aşklarını gözler önünde yaşamayı tercih etmeyen ünlü oyuncular ayrılık haberleri ile gündeme gelmişti. Gökhan Alkan nişanlısı ile olan fotoğrafları kaldırmıştı.

NESRİN CAVADZADE VE URAZ KAYGILAROĞLU AŞK MI YAŞIYOR?

Uraz Kaygılarıoğlu ile aşk yaşadığı haberleri ile gündeme gelen Nesrin Cavadzade hakkındaki iddia şaşırttı. Güzel oyuncunun ‘Üç Kuruş’ dizisindeki partneri olan Uraz Kaygılaroğlu ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. “Bugün rol arkadaşım Nesrin Cavadzade ile ilgili çıkan haberler asılsızdır. İlginize, bilginize.” ifadelerine yer verdi.

Yersiz Yurtsuz, Al Yazmalım, Yangın Var, Küçük Ağa, Kuzu, Ağır Roman Yeni Dünya, Bizim Hikaye, Son Mektup, Annemin Şarkısı, Kış Güneşi, Yasak Elma, Aşk Tesadüfleri Sever 2, Bir Başkadır projelerinde yer alan ünlü oyuncu son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinde Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu ve Aslıhan Malbora ile başrol oynadı. 39 yaşındaki ünlü oyuncunun rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu ile arasındaki aşk iddiaları asılsız çıktı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu